De ce pisicile sunt indicatorul bunăstării tale - #dozadesucces

De ce pisicile sunt indicatorul bunăstării tale

pexels-photo-75897

Pisicile sunt animăluțele care îți trezesc emoții pozitive. Însă sunt unii care simt repulsie atunci când le văd: pisicii îi enervează și îi irită, iar uneori pot chiar să îi și urască. Cu toate acestea – atitudinea față de pisici trebuie analizată bine.

Pisicile au capacități unice

Pisicile au fost domesticite mii de ani în urmă. Cel mai important argument – nu este pentru a prinde șoareci, ci pentru că pisicile au o bioenergie deosebită. Ele se pot direcționa într-o anumită zonă bio, reușind astfel să repare anumite erori, iar în unele cazuri chiar să o restabilească. Iar poveștile proprietarilor precum că după comunicarea cu pisicile, dispar anumite boli sau li se ameliorează tensiunea arterială – nu sunt ireale. Fiecare „eroare” din organismul nostru este din cauza vreo unei turbulențe în aura energetică. Pisicile, simțind acest lucru, încearcă să-l repare.

Capacitățile pisicilor nu se încheie aici. Pisicile sunt un fel de indicator al bunăstării omului. Dacă în viața ta este totul în regulă, atunci pisica este liniștită, doarme mult, mănâncă, se spală.

Atunci când în viața ta se întâmplă lucruri neplăcute, felina este nervoasă, mănâncă rău și încetează să mai aibă grijă de ea. Pisicile sunt foarte sensibile la scandalurile din familie și, cel mai interesant, ele trec de partea persoanei care are cel mai mult de suferit din cauza acestei cerți. De exemplu, dacă ți-ai pedepsit copilul pe nedrept, pisica va merge la el să-l liniștească și să-i restabilească echilibrul sufletesc.

Ce legătură este între pisici și oameni?

Legătura dintre oameni și pisici nu este prezentă doar într-o direcție – nu doar ei ne simt pe noi, ci și noi le simțim pe ele. Din acest motiv, există foarte puține persoane indiferente față de feline. Fii de acord – de obicei oamenii rău, invidioși și nefericiți urăsc pisicile, inclusiv copii care au fost victime ale violenței în familie.

Un lucru este cert: cei care au „erori” în karma, pisicile le vor trezi emoții negative. Acești oameni trebuie să se gândească cum să își schimbe viața și să și-o facă mai interesantă și mai luminoasă. Doar atunci aceste animăluțe drăguțe îți vor fi pe plac și te vor face fericit.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.