De ce trebuie să acorzi mai multă atenție semnelor din jurul tău

sky-people-whitespace-freedom

Probabil știi că directorul uneia dintre cele mai mari companii din lume a supraviețuit atacului din 11 septembrie 2001 pentru că și-a dus copilul pentru prima dată la grădiniță.

Altcineva a rămas viu pentru că era rândul lui să meargă să cumpere covrigi. O altă femeie a întârziat la muncă pentru că deșteptătorul nu a sunat. Cineva a întârziat pentru că a nimerit într-un ambuteiaj groaznic pe autostrada New Jersey. Iar unul dintre ei a întârziat la autobuz.

O angajată și-a vărsat cafea pe bluză și a avut nevoie de timp pentru a-și lua alta nouă.

Altcineva nu a reușit să-și pornească automobilul, cineva s-a întors din drum pentru a răspunde la telefon. Iar altul a întârziat la muncă pentru că copilul său nu și-a dat silința să se pregătească la timp.

Unul dintre angajați nu reușea să prindă un taxi.

Cel mai mult m-a impresionat un bărbat care a încălțat noii pantofi și mergând spre locul de muncă cu mai multe transporturi publice s-a oprit să-și netezească durerea căpătată de la încălțăminte. El a mers într-o farmacie pentru a cumpăra plasturi. De asta el acum este viu!

Acum când stau în ambuteiaj, nu reușesc să iau liftul, mă întorc înapoi pentru a răspunde la telefon… Când se întâmplă toate aceste lucruri mărunte, care mă irită la culme, mă gândesc că anume Dumnezeu a dorit ca eu să fiu aici, acum și anume în acest loc. Data viitoare când ți se va părea că dimineața nu merge așa cum ți-ai dorit, copiii se îmbracă greu, nu poți să găsești cheia de la mașină, aștepți la roșu la fiecare semafor, nu te supăra și nu îți ieși din fire – Dumnezeu muncește. El te păzește.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.