De la vis la realitate. Cum să îți materializezi dorințele

Îți place să visezi? Atunci când îți imaginezi dorințele, ce simți? Toți oamenii visează. Însă unii dintre ei sunt de părere că dorințele sunt doar niște iluzii, care niciodată nu vor deveni realitate. Și pare atât de trist să trăiești într-o lume în care nu vezi nimic luminos, nici măcar nu speri la un viitor fericit.

De la idee la acțiune

La ce te gândești în ultimele zile, săptămâni, ani? La ceva vesel și pozitiv sau la ceva trist și negativ?

În lume există două reguli: binele aduce bine, iar răul naște rău. Din sâmburele unui măr niciodată nu va crește o pară. Iar iarba care nu a fost îngrijită niciodată nu va crește un trandafir frumos.

În realitate, sâmburele joacă rolul gândului. Însă cum să obții roadă bogată? Gândurile se vor dezvolta datorită acțiunilor. Toate acțiunile spontane, plănuite sau inconștiente au loc datorită acelui gând însămânțat în creierul nostru.

Cu cât gândul este mai insistent, cu atât mai multe acțiuni provoacă, iar aceste acțiuni duc la obținerea unui rezultat, adică obții un obicei.

De la acțiune la obicei

Atunci când un gând stă în capul tău și te face să acționezi iar și iar timp de 40 de zile la rând, atunci capeți obiceiul de a face un anumit lucru sau de a studia ceva. Orice acțiune efectuată cu regularitate se poate transforma într-un obicei.

De la obicei la caracter

Odată cu trecerea timpului, un obicei devine parte a vieții unei persoane, iar această ajunge să devină dependentă de o anumită acțiune pe care trebuie să o practice în fiecare zi. Obiceiul se integrează în caracterul ei, care este cartea de vizită a lumii interioare. Tot ceea ce facem – este caracter.

De la caracter la soartă

Caracterul nostru atrage anumite evenimente, succese sau eșecuri, dar și oameni și circumstanțe sau situații. Toto ceea ce ai acum este rezultatul acțiunilor tale care ți-au creat obiceiuri sau vicii.

Sunt de părere că soarta fiecărui om a fost deja scrisă și înțeleasă. Însă în fiecare zi luăm decizii care ne schimbă anumite paragrafe din cartea vieții și astfel se schimbă întreaga poveste.

Se întâmplă că un gând nevinovat naște un șir de evenimente care ne influențează viața în sensul direct al cuvântului.

Gândurile se materializează!

Și nu sunt doar niște cuvinte aruncate în vânt de un om bolnav la cap. Este un fapt, care poate fi confirmat de fiecare om de pe această planetă. Pentru că toți au trecut prin asta: au avut o dorință care s-a îndeplinit sau probleme la care au găsit soluții în mod inexplicabil.

Tot la ce se gândește o persoană, mai devreme sau mai târziu, devine realitate. Dacă se gândește la câștiguri și victorii, el le va obține. Însă dacă se gândește la probleme, eșecuri și conflicte, neapărat le va trăi.

Gândurile ne construiesc lumea. Despre acest lucru trebuie să ținem cont în fiecare zi și să ne valorificăm dorințele.

Gândește-te doar la bine! Prețuiește ceea ce ai!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.