De la vis la realitate. Cum să îți materializezi dorințele

Îți place să visezi? Atunci când imaginația te ajută să îți vezi visele împlinite, ce simți?

Oamenilor le place să viseze. Însă mulți dintre ei consideră că dorințele lor sunt doar iluzii și fantezii, care niciodată nu se vor transforma în realitate. E trist, probabil, să trăiești într-o lume unde nu vezi un viitor luminos și fericit.

De la gânduri la acțiune

La ce te gândeşti acum şi în ultimile zile, săptămâni, ani? La ceva bun şi vesel sau la ceva trist şi plictisitor?

Există o singură regulă simplă: binele naşte bine, iar răul naşte rău. Dintr-un sâmbure de pară niciodată nu va creşte un măr. Iar spinul niciodată nu se va transforma în trandafir.

În viaţa unui om, rolul seminţei îl are gândul. Cum se transformă acesta într-un rod frumos? Gândul creşte datorită acţiunilor, pe care singur le naşte. Toate acţiunile spontane, plănuite, inconştiente au loc din cauza unei anumite idei care s-a născut în capul nostru.

Cu cât mai mult devenim dependenţi de acest gând, cu atât mai multe acţiuni facem, iar aceste acţiuni duc la un rezultat care naşte un obicei.

De la acţiune la obicei

Atunci când un gând stă permanent în capul nostru şi ne determină să acţiunăm 40 de zile la rând, omul deprinde un nou obicei pentru a face ceva sau pentru a studia un anumit subiect. Orice acţiune regulată se poate transforma într-un obicei sau o deprindere, pe care o vei face în fiecare zi, automat, fără să te gândeşti ce se întâmplă.

De la obicei la caracter

Odată cu trecerea timpului, obiceiul devine parte a vieţii unei persoane. Ea nu poate să trăiască fără a face o anumită acţiune în fiecare zi. Deprinderea este parte a caracterului său, care este ca o carte de vizită pentru lumea interioară a unei persoane. Astfel ne construim caracterul.

De la caracter la destin

Caracterul unei persoane atrage după sine anumite evenimente, succese sau eşecuri, dar şi oamenii din anturaj sau situaţii. Tot ce ai acum – este rezultatul acţiunilor tale, care au atras după sine valori materiale şi sociale bune şi mai puţin bune.

Cred că soarta fiecărei persoane este deja scrisă şi înţeleasă. Însă fiecare dintre noi facem alegeri, care, într-o măsură mai mare sau mai mică, determină rezultatul final al vieţii noastre.

Prin urmare, un gând nevinovat este capabil să creeze un lanţ de evenimente şi să influenţeze soarta unei persoane în sensul direct sau figurat.

Gândurile se materializează!

Şi astea nu sunt cuvinte simple, aruncate în vânt de o persoană fără studii şi neadecvată. Este un fapt care poate fi confirmat de fiecare persoană de pe Planeta noastră. Pentru că în viaţa fiecăruia s-a întâmplat ca o dorinţă, fie ea mică sau mare, s-a realizat la un moment dat sau într-o bună zi am găsit soluţia pentru o problema care ni se părea că nu poate fi în vreun fel rezolvată.

Anume imaginarea în detalii a unui gând joacă un rol deosebit pentru realizarea acestuia. Tot la ceea ce se gândeşte o persoană, mai devreme sau mai târziu se îndeplineşte. Dacă se gândeşte la succese şi victorii, el le va obţine şi va fi fericit. Însă dacă se gândeşte la o situaţie neplăcută, la eşec sau la un conflict, atunci cu siguranţă va trăi momente neplăcute în viaţa sa.

Gândurile noastre creează lumea. Trebuie să îţi aminteşti acest lucru în fiecare minut şi totodată să îţi aminteşti de valoarea şi importanţa dorinţelor tale.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.