Două reguli de care trebuie să ții cont în viața de cuplu

pexels-photo-121848

Aruncă cărțile despre cum trebuie să fie sexul. La naiba cu sfaturile despre cum să agăți o tipă sau să te căsătorești. Există doar două reguli în viața sexuală care într-adevăr sunt efective. Ele sunt caracteristice și pentru femei și pentru bărbați. Iar cei care nu cunosc aceste reguli, sunt sortiți să-și cheltuie timpul cu oameni greșiți.

Regula întâi: Într-o relație totul trebuie să fie ușor

Ușor trebuie să fie de la început. Din primele minute. Ți se creează impresia că cunoști pe acel om de o viață întreagă. Băiatul pe care l-ai cunoscut acum 5 minute și cu care ești gata să te încui într-o cabină de toaletă este mai bun decât cel căruia îi scrii de 7 ani și nu primești nici un răspuns. Fata care își arată interesul față de tine este mai bună decât cea pe care dacă vrei să o cucerești trebuie să o duci în Maldive. Simplu – este cel mai bine. Dificil – este cel mai prost.

E o axiomă. Nu trebuie demonstrată. Nimeni nu trebuie să demonstreze ceva într-o relație.

Pe nimeni nu trebuie să cucerești, nu trebuie să te schimbi sau să fugi după cineva. Făcând asta odată, o vei face de mai multe ori și drept răspuns vei primi doar capricii. Dacă de la început nu a mers, nu au trecut acele săgeți printre voi – opriți-vă. Înseamnă că nu sunteți făcut unul pentru celălalt. Relațiile dificile sunt făcute pentru cei care sunt plictisiți și care au foarte mult timp liber. Celorlalți – e doar o bătaie de cap și nervi cheltuiți.

Nu îți pierde timpul cu relații complicate. O relații în care depui doar tu efort, iar celălalt vâslește de vreo două ori – este înjositoare. Mai devreme sau mai târziu, răbdarea ta se va termina.

Regula doi: O relație trebuie să îți aducă fericire

Această declarație, la fel, nu are nevoie de demonstrări. Odată ce relația încetează să te mai facă fericit, pune punct. Nu accepta reglări de conturi, veselă spartă și lacrimi. Lasă la o parte discuțiile lungi, acuzațiile și reproșurile. NU ESTE NORMAL! E calea directă în iad! Odată ce fericirea dispare dintr-o relație, ea devine bolnăvicioasă.

Însă foarte mulți oameni mestecă această sămânță a obidei ani de zile. Ei își chinuie creierul cu lucruri inutile. NU TREBUIE SĂ FACI ASTA! Odată ce vezi că cuvintele tale ucid fericirea – ÎNCHIDE GURA! Dacă se încep reglările de conturi – PLEACĂ! Relațiile sunt pentru a-ți aduce fericire. Celelalte relații „de dragul copiilor”, „pentru că așa trăiesc toți”, „ne-am obișnuit”, „pentru că fără el/ea este mai rău” poți să le duci direct la ghenă.

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.