Dragostea este o artă delicată - #dozadesucces

Dragostea este o artă delicată

Lumea a început să trateze dragostea foarte prost…

Dragostea nu este ceva ce poți face; dar când faci altceva, dragostea se întâmplă de la sine.

Există lucruri simple pe care le puteți face împreună: să stați aproape, să vă uitați la lună, să ascultați muzică … – nu puteți face nimic direct cu dragoste. Dragostea este foarte delicată, fragilă. Dacă te uiți la ea în mod intenționat și direct, va dispărea. Ea vine, numai atunci când faci altceva, te prinde prin surprindere. Nu te poți îndrepta direct spre ea, ca o săgeată. Dragostea nu este o țintă. Este un fenomen foarte subtil; foarte timid. Dacă mergi mai departe, ea se va ascunde. Dacă faci ceva simplu, nu o vei găsi.

Lumea a început să trateze dragostea foarte prost. Oamenii o doresc imediat. Ei doresc ca ea să fie ca o cafea solubilă: ai comandat-o – și este gata.

Dragostea este o artă delicată; ea este în afara domeniului acțiunilor tale. Uneori vin acele momente rare, fericite … ca și cum ar fi ceva dincolo. Nu mai sunteți pe pământ, sunteți în paradis. Citind împreună o carte, sunteți profund absorbiți de aceasta, și deodată se dovedește că, în ambii dintre voi a apărut o nouă calitate de a fi. Ceva vă înconjoară pe amândoi ca o aură … plină de pace. Dar nu ați făcut nimic direct:  doar citiți o carte sau mergeți mult timp, mergeți, vă țineți de mâini, împotriva vântului puternic și dintr-o dată sa întâmplat…
Dragostea te ia întotdeauna prin surprindere.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.