E adevărat: Gândurile și cuvintele pozitive ne pot schimba viața

Dacă ești gata să accepți cunoștințe noi, atunci efectul celor citite mai jos îți vor îmbunătăți viața.

HADO crează cuvântul. Cuvântul este vibrația naturii. De aceea cuvintele frumoase crează natura frumoasă. Cuvintele urâte urâțesc natura. Asta e Legea Universului.

Ce este HADO?

XADO înseamnă „val” și „mișcare”. Cea mai mică unitate de energie; energia de bază pentru conștiința umană.

Mesajul este simplu, dar profund: de exemplu, apa este o reflectare a noastră. Unii spun că dr. Masaru Emoto a prezentat o idee revoluționară, dar logică, că apa este o reflectare directă a cuvintelor și gândurilor umane. Criticii spun că învățăturile doctorului Emoto sunt pseudoscience, nu au forța mentală și certitudinea științifică. Decizi tu…

Puterea pozitivului

Ce este această învățătură?

Dr. Emoto consideră că conștiința umană are un impact direct asupra realității fizice. Filosofia sa poate fi înțeleasă cel mai bine în cărțile, seminariile și prelegerile sale. Cele mai faimoase învățături ale sale sunt consecințele interacțiunii umane cu apa, care a fost prezentată în filmul popular „Ce știm despre noi?”.

Cea mai faimoasă lucrare a lui Dr. Emoto a fost publicată în 1999 și este numită „Mesaje de la apă”, care a fost vândută în milioane de exemplare în întreaga lume. În carte, Dr. Emoto explică în detaliu: ceea ce spunem, simțim și ceea ce ascultăm afectează apa. Studiul arată în mod clar modul în care puterea pozitivității poate transforma orice în realitatea noastră fizică. Ca exemplu, el folosește apa. Deoarece oamenii constau în principal din apă (60-75% în funcție de sursă), apa are un efect direct asupra noastră.

 

Experiment cu orez

Dacă aveți o minte calmă și gânduri, apa devine mai calmă – Dr. Emoto

Pentru a demonstra puterea cuvintelor și a gândurilor omenești, dr. Emoto a folosit o tehnică neobișnuită: un experiment cu orez.

Dr. Emoto pune orezul în trei pahare și apoi le umple cu suficientă apă pentru a acoperi orezul. El se referă la primul pahar cu o frază (în limba japoneză): „Mulțumesc”, celui de-al doilea – „Ești un idiot” și ignoră al treilea.

O lună mai târziu, orezul, căruia i-a „mulțumit”, rătăcea și avea un miros plăcut. Orezul, care a fost ofensat, a devenit negru. În cele din urmă, orezul, care a fost ignorat, a început să putrezească.

În cele din urmă, Dr. Emoto explică faptul că, datorită experimentului, se poate concluziona că atitudinea noastră și cuvintele noastre adresate copiilor sunt deosebit de importante. Potrivit lui Emoto, trebuie să avem grijă deosebită în modul în care interacționăm cu ei și le acordăm atenție.

Experimentul se termină și doctorul explică faptul că indiferența face cel mai mult rău.

Este uimitor! Aceasta este modul în care funcționează puterea pozitivismului!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.