Fii sincer cu tine însuți: a fi în noroi este zona ta de confort

Testul dur și sigur al psihologului Lily Ahremchik.

De obicei, atunci când o persoană nu-și face treaba bine, el este indignat: „Știi cât mă plătește ?!” Știu. Și nu înțeleg ce faci aici. În opinia mea, totul este simplu: nu-ți place – nu lucra. Și la fel în toate.

Nu-ți place să trăiești cu o persoană – nu trăi. Partenerii de afaceri nu te tratează bine – schimbă-i. Costumul stă prost pe tine – oferă-i celui pe care se va așeza perfect. Dormi prost – ai grijă de starea ta sufletească. Te simți rău – vindecă-te. Nu-ți place să locuiești în țară – pleacă. Fă – o, nu te plânge.

Și dacă nu faci nimic și nu schimbi nimic, atunci te simți bine. Fii sincer cu tine însuți, te simți bine. E bine să te plângi. E bine să suferi. Este bine să fii o victimă. E bine să fii compătimit. E bine să se hotărască pentru tine și să fii ajutat. E bine să nu faci nimic cu viața ta. Ușurel. Previzibil. E zona ta de confort. A fi în noroi este zona ta de confort.

În toate acestea există sens. Cel mai mare sens în viață. Dacă nu ești o victimă, atunci cine? Dacă nu te plângi, ce vei face? La urma urmei, trebuie să o faci. Dacă e să eliminăm acest sens„Este greu de suportat pentru mine, dar îmi port crucea”, atunci ce va rămâne? Unde vei merge fără cruce? Cum vei trăi fără ea?

A nu decide – este, de asemenea, o decizie. Dacă faci o astfel de alegere, fii cu ea, recunoaște-o, primește bonusuri, bucură-te de aceasta. Dar nu chinui creierul altuia. Acesta nu trebuie să joace în jocurile tale.

Recunoaște, ești acolo unde vrei să fii. Acesta e adevărul.

Lilia Akhremchik 

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.