Filme motivaționale pe care să le privești măcar odată în viață (Partea II)

pexels-photo-27008

Citește: Filme motivaționale pe care să le privești măcar odată în viață (Partea I)

16. Ultimele dorinţe

Edward (Jack Nicholson) și Carter (Morgan Freeman) ce doi la început nu se înghițeau deloc, dar după câteva zile se hotărăsc sa folosească ultimele zile din viata lor pentru a face toate lucrurile pe care imposibile, conform unei liste de dorințe pregătită de ei. Având în vedere ca Edward era o persoana cu multi bani își puteau permite orice . Pe parcursul acestor luni cei doi devin prieteni buni, se ajuta reciproc, și într-un final își găsesc fericirea în viata.

17. Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul

Jim Carrey este Carl Allen, un bărbat rigid care își dă seama într-o zi că zice prea des „NU!”. Ca să-și condimenteze viața și ca să fie mai deschis în fata oportunităților, Carl se hotărăște să zică numai „DA!”. „Vrei să faci bunjee jumping?” „DA!” „Vrei să înveți coreeana?” „DA!”

18. 8 Mile

8 Mile redă povestea acelor limite care ne definesc vieţile, precum şi povestea unui tânăr care luptă pentru a găsi tăria şi curajul pentru a le depăşi.

19. Misiune pe Marte

Când Statele Unite trimit prima navetă cu oameni la bord spre planeta Marte, speranţele de a face noi descoperiri ştiinţifice sunt mari, dar multe dintre acestea sunt năruite când naveta are un accident inexplicabil. O misiune de salvare cu scopul de a aduce înapoi posibili supravieţuitori, descoperă că Marte nu este o planetă moartă aşa cum se credea şi echipajul găseşte cu stupoare urme ale unei vechi civilizaţii…

20. Collateral

Max  a trăit o viaţă anostă de şofer de taxi timp de 12 ani. Fețele clienţilor s-au perindat prin oglinda retrovizoare cum de altfel i s-au perindat pe sub ochi locurile prin care a umblat. Toate s-au succedat fără să lase amintiri relevante şi s-au şters din memorie că şi când nu ar fi existat. Toate şi totul până în această seară. Vincent este un ucigaş plătit. Când un cartel de droguri află că se află în situaţia de a fi adus în faţa unui complet de judecată, organizează o operaţiune de identificare şi ucidere a martorilor principali.

21. Greu de ucis

E timpul Crăciunului în LA și există o petrecere în curs de desfășurare la etajul 30 al clădirii Nakatomi Corporation. Orgia ajunge la un sfârșit violent atunci când sunt luați ostatici de un grup de teroriști condusi de Hans Gruber, care intenționează să fure 600 de milioane de dolari blocați în Nakatomi în condiții de siguranță high-tech. Într-adevăr, Gruber și acoliții săi doar pretind a fi motivați politic pentru a arunca autoritățile de pe pistă; de asemenea, într-adevăr, Gruber nu are intenția de a permite oricui să iasă din clădire în viață. Între timp, politistul din New York John McClane a ajuns la LA pentru a vizita soția sa înstrăinată, Holly, care se întâmplă să fie una dintre ostatici. Nerespectând ordinele autorităților din jurul clădirii, McClane, care nu se teme de nimic (cu excepția înălțimii), pleacă spre pe ticăloșii, înarmați cu un pistoale.

22. Renăscut din cenușă

În anii ’20, James Braddock din Bergen, NJ, era un pretendent redutabil în boxul profesionist. El avea putere, resitenţă, spirit şi tenaticate, dar câteva evenimente nefericite precum o accidentare la mână şi o înfrângere suferită la sfârşitul anilor ’20, i-au dus cariera într-o pantă descendentă. Pe măsură ce cariera lui în ring începea să se stingă, Marea Recesiune punea şi ea o presiune imensă nu doar asupra lui ci a întregii Americi, astfel că Braddock a ajuns să lucreze în port pentru a-şi întreţine familia.

23. 3 zile de coşmar

Cât de departe ai merge pentru cei pe care îi iubeşti? În filmul 3 zile de coşmar, John Brennan află răspunsul în modul cel mai brutal, atunci când familia să este devastată de un incident îngrozitor. Lara, soţia lui John, este acuzată şi condamnată pe nedrept pentru o crimă oribilă. La 3 ani de la pronunţarea sentinţei, John se zbate nu numai să îşi crească singur fiul, dar şi să îşi salveze soţia, căutând fără încetare o cale de a anula verdictul.

24. Strania poveste a lui Benjamin Button

„M-am născut în condiţii neobişnuite.” Aşa începe „Strania poveste a lui Benjamin Button”, o adaptare după nuvela lui F. Scott Fitzgerald, din anii 1920, despre un om care s-a născut pe la 80 de ani şi care în loc să îmbătrânească, întinereşte: Un om că oricare altul, care nu poate ţine timpul în loc.

25. Vârful piramidei

Seth a părăsit şcoală şi a asamblat un cazinou ilegal la domiciliu. Tatăl său, care este un judecător, nu vede prea bine această ocupaţie, iar acest lucru provoacă noi tensiuni în relaţia lor, deja încordată. Totul pare să se schimbe atunci când un client îi oferă lui Seth să lucreze că broker.

26. Dansul dragostei

Tyler Grange este un delincvent obişnuit, un şmecher al străzii, care dă de belea şi trebuie să facă ore de muncă pentru comunitate la un liceu de arte. El nu vrea să aibă nimic de-a face cu elevii, dar se întâmplă să se îndrăgostească de o frumoasă dansatoare, care vrea să-l atragă în lumea ei. Împotriva tuturor aşteptărilor, Ty descoperă că are cu adevărat talent pentru dans.

27. 1+1 / Invincibilii

Filmul spune povestea unui teribil accident cu parapanta. Philippe, un artistocrat înstărit, e nevoit să angajeze un asistent personal și, surprinzător, îl alege pe Driss, un tânăr din suburbii, proaspăt ieșit din închisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivită persoană pentru job.

28. Django dezlănțuit

Cu ajutorul unui misterios vânător de recompense german, Django este eliberat de sub sclavie, iar singurul lui scop este să o găsească şi să o salveze pe Broomhilda, soţia pe care a pierdut-o cu ani în urmă din cauza comerţului cu sclavi din Mississippi.

29. Viața lui Pi

Pi a plecat împreună cu familia lui către Canada deoarece afacerea lor cu grădina zoologică intră în faliment atunci când oamenii nu mai prezintă interes faţă de animalele expuse acolo. Tatăl lui Pi hotărăşte că e momentul să emigreze împreună cu toate animalele pe care ar urma să le vândă în Canada pentru a începe o nouă viaţă, însă nava cu care se deplasau pe Oceanul Pacific este lovită de o furtună infernală şi este scufundată, lăsându-l pe Pi să plutească în derivă pe o barcă de salvare împreună cu o zebră, un urangutan, o hienă agresivă şi un tigru bengalez.

30. Inside I’m Dancing

Filmul este povestea a doi prieteni, ambii suferind de handicapuri fizice severe, care iau viața pe cont propriu și o trăiesc la maximum, cu bunele și relele ei. Timidul Michael și extrovertitul Rory se întâlnesc la azilul Carrigmore și decid să plece la drum împreună pentru a gusta din tot ce le poate oferi viața mai intens – dragoste, durere, libertate.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.