Găsește-ți menirea ce te va ajuta să obții primul milion - #dozadesucces

Găsește-ți menirea ce te va ajuta să obții primul milion

pexels-photo

Prima lege a Bogăției spune că întâi de toate trebuie să îți găsești menirea.

Misiune și menirea ta

Pentru început să înțelegem termenii. Pentru a găsi ceva, trebuie să înțelegem ce căutăm. Mulți vorbesc despre misiunea pentru care te-ai născut. Nu cred că există așa ceva. Există o sferă largă de activități pentru care fiecare dintre noi s-a născut. Cred că fiecare dintre noi are propria Misiune pe care singur și-a ales-o.

Misiunea – înseamnă să îi ajuți pe alții. Să faci ceva pentru alți oameni. Misiunea ta poate fi compatibilă oricărei meniri. Ce este această menire care stă în fruntea Legii Bogăției? Asta e lucrul pe care îl faci cu plăcere și care îți aduce bani.

Stilul meu de viață – să simplific cât mai posibil lucrurile. Din toate misiunile posibile am decis să las doar două. Lucrul pe care îl faci și care îți aduce bani. El nu trebuie căutat mult timp. La sfârșitul acestui articol posibilitatea de-al identifica este de 90%. Iar pentru cele 10% rămase îți voi explica de ce nu pot fi găsite și îți voi da un sfat.

De exemplu, eu scriu acest articol. Îmi place să fac asta. Și asta îmi aduce bani. Îmi place să ajut oamenii. Asta abia acum îmi aduce bani, însă la început era totul zero sau mai bine spus „în minus”.

Când am început, îmi plăcea să fac acest lucru și acest lucru nu îmi aducea bani. Însă știam că voi câștiga bani. Pentru că aveam o strategie pregătită pentru asta. Știam că pot câștiga milioane de dolari. Dacă munca este făcută profesional. La fel de profesional așa cum fac profesionalii.

Atunci când vrei să câștigi bani, trebuie să investești

Pentru a culege roada, trebuie să cumperi și să plantezi semințe. Pentru a construi o casă – trebuie să cumperi teren și materiale de construcție. Apoi să-l construiești, apoi să-l vinzi. În orice modalitate de a câștiga bani, trebuie să investești. Pentru a deveni profesional în orice profesie, trebuie să investești 10.000 de ore.

Aveam 30 de ani când am decis să devin antrenor. Asta nu era o „iluminare dumnezeiască” și nu era întâmplator. Am înțeles că este o meserie interesantă, care presupune câteva lecții și pe care o voi iubi toată viața.

După asta, i-am studiat pe cei care practică această meserie și care câștigă milioane de dolari. M-am analizat critic și i-am analizat și pe ei și am înțeles că am șanse bune. Însă aveam înainte 10.000 de ore de muncă intensivă.

Au trecut de atunci 7 ani de multă muncă. Am scris 9 cărți. Am obținut cel puțin 20 de obiceiuri noi. Am alergat la un maraton pentru a deveni mai răbdător și mai insistent. Și cel mai important, am învățat să mă concentrez asupra lucrului pe care îl fac. Dacă faci ceea ce îți place și asta îți aduce bani – asta este menirea ta.

Cum îți găsești menirea

Metoda mea este diferită de cele existente pe piață. Însă este potrivit pentru 90% dintre oameni. Evident că nu tuturor. Încearcă. Dacă vor apărea întrebări – te sfătuiesc să apelezi la cineva muncă individuală.

Am avut elevi care au studiat mult și au toate instrumentele necesare. Însă s-ar putea ca astea să nu funcționeze. Există oameni care nu vor să-și găsească „menirea”, ei vor doar să-și caute misiunea. Și asta poate să facă toată viața: să caute. Adevărul este că nu știu cum ar putea să câștige bani din asta. Însă să cauți este foarte interesant. .

Nu te sfătuiesc să privești în trecut și să îți amintești ce îți doreai în copilărie. Asta poate fi o greșeală. Pentru că visul de a deveni astronaut a nu mai este valabilă. Eu visam să devin arheolog, însă în viața mea nu am mers într-o expediție arheologică. Și sunt sigur că în realitate aș fi fugit de acolo în prima zi. Chiar dacă îmi mai doresc să devin și acum. În adolescență visam să devin jurist. Însă nu cred că mi-ar fi plăcut să fac asta în realitate.

Deci, te sfătuiesc să nu dai prea mare atenție dorințelor. Privește REALITATEA. Ce ți-ar place să faci timp de 2-3 ani? Nu mai puțin de 2-3 ani. Sau poate 5-7 ani. Dacă îți place să faci asta atâta timp, înseamnă că vei face asta mulți ani înainte. Iar asta înseamnă că ți-ai găsit menirea! A rămas doar să afli cum să scoți bani din asta.

Alegerea mea – artele marțiale, profesia mea – actor. Principalul meu rol – pictor al vieții.
Bruce Lee

În primul rând mi-am luat adio de la iluzia că cei care și-au găsit menirea au obținut imediat succesul. Citește mai jos istoria lui Sylvester Stallone:

Trebuia să rămân nimeni. Viața mi-a oferit o lovitură încă înainte de a mă naște: jumătate de față îmi era paralizată înainte de naștere. Profesorii mă considerau persoană cu nevoi speciale, iar mama a pus crucea pe mine încă din copilărie. Timp de 7 ani agenții și producătorii îmi spuneau că trebuie să părăsesc actoria. Eram dezamăgit la casting-uri chiar înainte de a-mi lăsa geaca jos, iar producătorii îmi rupeau scenariile fără să le citească. Am înghițit lacrimi la muncă. Curățam cuștile leilor de la zoo, le tăiam carne. Timp de 7 ani. 7 ani de lacrimi până în momentul când am crezut în sine. Nici tu nu vei obține ceva până nu vei scăpa de perioada de disperare. Iar după asta? După asta timp de un an am trăit cu 1.600 de dolari. Am scris „Rocky”. Crede în tine și iubește-ți mama. Nimeni nu te va iubi mai mult.
Sylvester Stallone

Vei înțelege imediat cum să muncești 5-7 ani ca mai apoi să strângi roade. Este o investiție. Vrei să obții mult? Trebuie să investești. Investește câteva milioane și muncește mult. Sau muncește mult mult și apoi obține perfecțiunea pentru ceea ce faci.

10.000 de ore de muncă intensivă te despart de perfecțiune în orice domeniu și de statutul PROFESIONAL. Împreună cu acest statut vor veni și banii și faima. Dacă asta e ceea ce îți place să faci și ai o strategie corectă – succesul îți este garantat.

Deci, să facem concluziile:

  • Misiunea – este lucrul pe care îl faci cu plăcere și care îți aduce bani.
  • Pentru a-ți găsi misiunea trebuie să îți amintești de acele activități care îți place de nu mai puțin de 2-3 ani. Asta îți dă speranța că îți vor plăcea și mai departe.
  • Găsește-i pe cei care deja obțin bani din ceea ce îți place ție și studiază-i cum fac ei acest lucru. Trebuie să înveți de la ei.
  • Trebuie să investești în creșterea și dezvoltarea ta în domeniul ales nu mai puțin de 5-7 ani (10.000 de ore). Antrenamente și muncă.
  • Devii profesionist și obții bani și faimă! 

Eu am parcurs această cale. Am studiat sute de oameni mari din diferite domenii. Majoritatea din ei aveau acest drum. Îți propun să-l treci și tu.

Ițhak Pintosevich

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.