Iată ce trebuie să îți amintești când te confrunți cu energie negativă

Dacă nu poți accepta, schimbă. Dacă nu poți schimba, acceptă.

Lumea modernă se sufocă pur și simplu în negativitate. Copiii noștri se confruntă cu aceasta la școală, colegii noștri mormăie în mod constant despre ceva în locurile lor de muncă. Și este mai bine nici să nu te gândești  să pornești știrile de seară.

Cum acționăm pentru a ne proteja de impactul energiei negative cu care ne confruntăm în fiecare zi?

1. Fără a pierde timpul, încercă să determini sursa negativității.

Încercă să determini exact de la cine provine această încărcare de energie negativă. Și când această persoană este descoperită, nici măcar nu încerca să te împărtăși cu starea de spirit bună pentru a o distra.

Este mai bine să-l așezi și să discuți despre ceea ce simte și cum să te ocupi mai bine de această condiție. Și dacă el nu vrea să vorbească despre asta, arată înțelegere și doar stai cu el un pic mai aproape.

Dar, în nici un caz, nu încerca să-l încarci cu acel pozitiv care te umple în interior. Scoate-te din această ecuație. Nu poți lăsa negativul să se scurgă înăuntru și să preia controlul asupra ta.

2. Concentrează-te pe soluții, nu pe problemă.

În mijlocul crizei, este prea ușor să te concentrezi asupra problemei în sine, nu asupra soluțiilor sale. Identifică problema și apoi împarte-o în componente mici pe care le poți gestiona cu ușurință.

3. Înconjoară-te cu oameni pozitivi.

Trebuie să înțelegi că prin înmuierea energiei negative a cuiva, în primul rând, te faci nefericit pe tine însuți. Sunt atât de mulți oameni uimitori, amuzanți, decenți în lume. Selectează-i.

4. Acceptă oportunitatea și eliberează-te de așteptări.

Nu te lăsa împotmolit în gânduri precum „Nu voi putea niciodată să depășesc această teamă” sau „ziua de azi va fi din nou tristă, o simt”. Amintește-ți de câte ori te-ai înșelat în așteptările tale pentru cel mai rău sau pur și simplu te-ai concentrat în mod nejustificat asupra negativului, în cele din urmă prin impregnare cu acesta.

Astăzi ar trebui să fie o zi excelentă. Preia fluxul și vezi ce evenimente noi pozitive și fascinante se vor întâmpla cu tine.

5. Arată compasiune.
Da! Fiecare dintre noi merită mai multă compasiune decât suntem dispuși să recunoaștem. Iartă-te pentru toate greșelile din trecut. Nici unul dintre noi nu este perfect. Lasă-te să devii cel mai bun prieten al tău.

O conversație pozitivă cu tine însuți este mult mai utilă decât se crede. Lasă ca fiecare dimineață să începi așa: te trezești, du-te la oglindă, zâmbește și vorbește cu voce tare cele trei calități pe care le iubești în tine.

6. Concentrează-te.

Nu lăsa negativul din jur să îți afecteze starea de spirit! Ascultă muzică liniștitoare și pur și simplu relaxează-te simțind că vibrațiile negative te părăsesc.

Gândește-te la lucrurile bune pe care le faci sau care te înconjoară chiar acum și, literalmente, păstrează-ți imediat gândul la ceea ce te face să te simți și de ce.

Nici un negativ nu va putea ridica capul său urât în sufletul plin de dragoste și fericire. În acest fel, poți să îți creezi fiecare zi.

7. Fie accepți acest lucru, fie eliberează-l.

Dacă nu poți accepta, schimbă. Dacă nu poți schimba, acceptă. Există o grămadă de lucruri în viața noastră pe care pur și simplu nu le putem schimba. Deci, în loc să le lași să te tragă în jos, este mai bine să le privești din cealaltă parte și să încerci să găsești ceva bun pentru tine în aceste lucruri. Totul depinde de punctul tău de vedere.

Uită-te la un lucru negativ dintr–un unghi diferit și poți descoperi ceva bun în el – ceva ce nu ai mai văzut înainte. În orice situație, încearcă să găsești ceva pozitiv, iar apoi poți învinge orice negativ pe care îl întâlnești în cale!

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.