Îmi place mirosul oamenilor fericiți – au miros de speranță - #dozadesucces

Îmi place mirosul oamenilor fericiți – au miros de speranță

Ei ne arată că putem absolut totul și că este suficient să zâmbim și să facem cu ochiul vieții noastre.

Unii oameni au capacitatea de a ridica dispoziția altora, împărtășind cu ei o parte din armonia, speranța și pozitivitatea lor. Ei ne arată că putem absolut totul și că este suficient să zâmbim și să facem cu ochiul vieții noastre.

Oamenii buni miros a intimitate, îmbrățișări și dragoste. Simțind căldura lor, ne străduim să fim cât mai deschiși. Și, de asemenea, este foarte confortabil lângă ei, ca și cum am fi acasă. Aceștia ne motivează zilnic, vizând bunăstarea și bunele intenții.

Nu e de mirare că ne place să ne înconjurăm cu astfel de oameni. Găsim în mod constant motive pentru a ajunge în brațele lor, pentru a le prinde privirea sinceră sau pentru a le vedea din nou zâmbetul.

„Un ascultător cu adevărat plin de compasiune poate auzi chiar și ceea ce ascunde tăcerea. Cel mai important lucru în comunicare este capacitatea de a auzi ceea ce nu a fost spus ”, Peter Drucker.

Starea de spirit a unei persoane se schimbă în modul cel mai incredibil. Așadar, starea noastră emoțională se poate schimba în câteva secunde și nu contează dacă este în mod conștient sau nu. Unii oameni ne pot influența starea de spirit cu o singură „bună dimineața”, însoțită de un zâmbet.

Este dovedit științific că atunci când interacționăm cu adevărat cu o persoană, devenim atât de receptivi la starea sa emoțională încât chiar și mișcările noastre repetă involuntar mișcările interlocutorului.

Adică, atunci când o persoană zâmbește la momentul potrivit, facem același lucru. Și nu este vorba doar despre imitarea gesturilor sale, dar și să ridicăm starea de spirit a acestei persoane și emoțiile sale.

Psihologul John Cacioppo susține că în noi se trezesc subconștient emoțiile care duc la așa-numita sincronizare emoțională.

Astfel, simpatia în noi este cauzată de persoanele care au un nivel ridicat de rezistență emoțională și determinare. Aceste persoane îmbunătățesc bunăstarea noastră și influențează pozitiv starea de spirit.

Îi iubim atât de mult pe oamenii fericiți cu intenții bune pentru că ne încarcă cu o bună dispoziție, motivație, fericire și sentiment că suntem capabili să ripostăm orice circumstanță nefavorabilă a vieții.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.