Lângă un bărbat puternic se află și o femeie puternică - #dozadesucces

Lângă un bărbat puternic se află și o femeie puternică

man-918536_1920

Foarte multe femei visează să aibă alături bărbați puternici, de succes și bogați. Tot foarte multe sunt cele care nu sunt mulțumite de bărbații lor: sunt slabi, moi, au salarii mici, nu au succes și tot așa.

Cineva așa și rămâne pe malul râului visând, altcineva pornește la drum ca să înfrunte oceanul.

În internet sunt o mulțime de articole cu sfaturi despre cum ai putea găsi un bărbat de succes și bogat, despre cum să-ți dezvolți feminitatea și altele.

Analizând cuplurile după criteriile balanței și energiei între parteneri, am descoperit că bărbații puternici ÎNTOTDEAUNA, INCONȘTIENT, aleg femeile puternice. Ce înseamnă asta?

Fiecare dintre noi de la naștere are o anumită rezervă de energie: la cineva este mai mică, obosește repede, se îndoiește, ignoră responsabilitățile, are deseori eșecuri.

Însă cineva are mai mult noroc. Anume acestor persoane le este recomandat să cucerească munți, să riște, să deschidă afaceri și să aibă resurse multe. Ei reușesc, fără mari eforturi, să devină influenți și să câștige respectul celor din jur. Anume din acest motiv, ei au nevoie de o femeie care să le ofere timpul și energia necesară. Însă această femeie trebuie să posede anumite calități.

În spate fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică

DIN ACEST MOTIV, DRAGI FEMEI, SĂ VISAȚI LA UN PRINȚ ESTE PREA PUȚIN aș putea spune chiar insuficient. TREBUIE SĂ LUCREZI ASUPRA PERSONALITĂȚI TALE, adică să lucrezi foarte mult. Să spunem așa ar trebui să faci reparație capitală. 

Dacă de la naștere ești înzestrată cu puțină energie, dar îți dorești să vezi alături un bărbat puternic, iată ce este recomandat să faci: 
– în zadar poți să-ți arăți capriciile, să pui presiune asupra unui bărbat puternic pentru ca să-l educi după placul tău (el pur și simplu va pleca. Și bine va face).
– este în zadar să creezi o frumusețe exterioară și să-ți schimbi în fiecare zi rochiile.
– este aproape în zadar să te străduiești să arăți feminină și să jocul rolul Femeii. S-ar putea asta să te ajute, însă dacă el va vedea că nu ai destulă energie, va pleca.
– este în zadar să înveți teorie despre acest subiect. Trebuie să ai și practică.
– fii gata că te așteaptă o muncă enormă de reînnoire a rezervelor de energie din interior… și asta nu este tot.
– atunci când vei obține ceea ce îți dorești, fii gata să înțelegi dacă vei fi în stare să e orientezi în noul spațiu. Dacă vei fi capabilă să faci față oceanului tumultos fără să te îneci? Vei fi în stare să faci facă noilor orizonturi care ți se deschid și, mai mult, să primești de la asta plăcere. Și nu este vorba despre plăcerea materială, dar despre plăcerea interioară, despre fericirea pe care o obții știind că ai ceva nou în viața ta.

Iar acum analizează-i pe businessman-ii din jurul tău, cu siguranță cunoști câțiva. Nu îi analiza fizic, aici lucrurile sunt clare. Privește adânc, în interior, pentru a face concluzii. Analizează-le soțiile.

Cum sunt ele, acele femei?

Te asigur, toate femeile businessman-lor au aceste calități:  
– Au liniște interioară și au încredere în forțele proprii. Aceste calități sunt prezente 24/24, indiferent de ceea ce fac sau ce gândesc.
– Sunt întotdeauna relaxate în interior. Chiar dacă fața lor arată altceva. Combinația dintre gheizerul de energie și liniștea interioară este fascinantă.
– Sunt gata să gândească deschis. Pentru că ele nu sunt complexate și nu le este frică de ceea ce le așteaptă mâine. Ele sunt gata să meargă înainte și cu ENTUZIASM să primească tot ceea ce este nou, altfel spus, tot ceea ce le oferă soțul. Acest entuziasm nu poate fi văzut cu ochiul liber, însă bărbatul lor îl simte.
– Ele sunt ca apa: curgătoare, relaxate, corpul lor se simte liber. În interiorul lor este un adevărat dans, plin de viață și bucurie. Da. Așa o dilemă. Dar tu îți dorești să îți găsești un bărbat bogat și de succes?
– Ele știu că merită tot ce este mai bun și nu se rușinează să primească tot ceea ce li se oferă. ATENȚIE: nu să ceară,  să ia sau să insiste, dar să PRIMEASCĂ cu mulțumire și liniște. Ele nu au gânduri de genul: „Eu am meritat asta, eu sunt bună de aceea o să-l iau!”. Pentru că ele au fost deja în așa situație și nu trebuie să demonstreze nimănui sau să se îndreptățească de fiecare dată când primesc un cadou. Încearcă să simți sensibilitatea acestei stări.

Aș putea să adaug foarte multe la această listă, însă voi lăsa atenția ta să lucreze.

Observă, dar mai ales simte cum este acea Femeie puternică și inspiră aceste stări ca și cum te-ai fi născut cu ele, lucrează asupra ta și ține minte că orice minciună, orice fals va aduce după sine efecte nocive în relația cu un bărbat puternic, dacă nu acum, în viitor cu siguranță.

Autor: Lya Shatush

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.