Înainte să mor, mi-aş dori să…

Sunt cuvinte care te vor pune pe gânduri. Sunt cuvinte care duc cu ele visuri și în același timp țipă despre importanța vremii. Sunt cuvinte care trec prin mintea fiecărui om care află o diagnoză de sfârșit…

Înainte să mor, mi-aș dori să…

Cât de des ne gândim la ceea ce ne dorim cu adevărat. Nu vorbesc despre necesitățile zilnice, despre mâncare sau acoperiș deasupra capului, vorbesc despre alte lucruri. Despre modul în care ne trăim viața, ce lăsăm în urma noastră, cum ne vor ține  minte oamenii.

Atunci când totul ne merge bine, s-ar părea să ne așezăm pe o bandă care ne duce de la un lucru la altul, de la un loc spre altul. Orele se transformă în zile, zilele în ani. Tinerețea trece.

În fiecare an înțelegem că a trecut o anumită perioadă de timp, însă nu am ajuns acolo unde ne dorim. Ne amintim despre scopurile pe care ne-am fi dorit să le atingem și scoatem bifa din dreapta celor pe care nu le vom obține vreodată.

Jalnic? De acord.

Însă de fiecare dată încercăm să găsim justificări pentru fiecare gând care ne aduce măcar un strop de îndoială. Așa și trăim, până când viața ne aduce fire dalbe în păr și ajungem să grămădim dorințe nerealizate.

Ce să facem?

Genii în time-management te-au obligat să scrii 100 de activități, iar în dreptul fiecăreia să scrii un anumit termen de realizare. Însă acest lucru nu funcționează pentru toți. Alții pierd.

Îți propun să privești în interiorul tău. Caută adânc în sufletul tău și identifică dorințele cele mai arzătoare. Anume pe ele trebuie să le scrii.

Fă asta.

Amintește-ți cine a reușit deja să ajungă acolo unde îți dorești tu? Ce au făcut pentru asta? Acest lucru poate fi scris.

Nu este greu, nu?

 

De ce să amâni cu asta? De ce să nu faci aceste lucru chiar de mâine? În ciuda la toate și a tuturor! Să te trezești mai devreme și să începi să lucrezi. Ce zici?

Sunt sigur că o să reușești. Dar tu ești sigur? Ce zici?

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.