Inima ta bună nu este un punct slab, ci o forță puternică

Apreciază oamenii buni din viața ta, inclusiv pe tine însuți. A fi o persoană  cu inima bună reprezintă curaj, nu slăbiciune.

 

Lumea modernă a rivalității și a concurenței transformă o persoană într-un mecanism greu. Nu este surprinzător faptul că, în astfel de condiții, oamenii cu inimă bună încep să se considere ceva diferit.

În timp ce societatea îi vede ca fiind slabi, ei sunt de fapt curajoși pentru că ei continuă să fie ei înșiși.

O persoană care are o inimă bună, găsește întotdeauna timp pentru ceilalți. Pentru această persoană, problemele altora sunt importante atât la nivel intelectual, cât și emoțional.

Persoanele cu inima bună tind să simtă durerea întregii lumi, să se trezească noaptea și să plângă din cauza suferinței celor dragi. Iar această compasiune se extinde chiar și către cei care nu o merită și folosesc pur și simplu persoanele cu suflet bun pentru propriile lor scopuri.

Una dintre calitățile persoanei cu o inimă bună este capacitatea sa de a ierta. Și, deși uneori oamenii folosesc aceste persoane cu suflet bun în mod deschis, acestea nu manifestă ură către ei. Acestea doar iartă.

Acest lucru va părea absurd pentru majoritatea dintre noi, dar o persoană amabilă înțelege: iertarea lui îi ajută nu numai pe cei din jurul său, ci și pe el însuși. Acest lucru vorbește despre maturitatea emoțională și despre înțelegerea faptului că resentimentele te mănâncă din interior. Și cu ajutorul actelor de iertare, persoanele cu inimă bună găsesc pacea interioară. Acest lucru le face incredibil de persistente.

Pentru o persoană cu inimă bună, viața în această lume este uneori foarte dificilă. Aceasta trebuie să înfrunte eșecul, respingerea și manipularea. Iar emoționalitatea sa crescută îl face să simtă durerea eșecului mai mult decât alte persoane. Dar o inimă bună doar suferă însă nu cedează niciodată.

Persoanele cu suflet bun au nevoie uneori de ceva timp pentru a se vindeca, dar se adaptează la orice. Nu contează ce îi face să îngenuncheze, pentru că în cele din urmă se vor ridica cu o dorință constantă și vor continua să aducă dragoste, compasiune și pace oamenilor.

A deveni o persoană cu suflet bun înseamnă a realiza că vulnerabilitatea nu este deloc o slăbiciune. Persoanele cu inima bună pot rezista lovitură după lovitură, dar întotdeauna sunt gata să se ridice din nou. 

Acestea își doresc fericire pentru ele însuși și pentru toată lumea. Dar cel mai important, aceste persoane privesc viața cu bunătate, în ciuda a tot ceea ce le-a pregătit. Și acest lucru vorbește din nou despre puterea și curajul lor.

Prin urmare, trebuie să apreciezi oamenii buni din viata ta, inclusiv pe tine însuți. A fi o persoană cu o inimă amabilă și bună este o forță puternică, nu o slăbiciune.

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.