Istoria care îți va demonstra că TU ești în stare de orice - #dozadesucces

Istoria care îți va demonstra că TU ești în stare de orice

723fc91a6ebe682d520a41946fab21f8

Majoritatea oamenilor de pe Planetă în fiecare minut citesc, aud sau văd povești de succes ale altor oameni și cred că ei nu sunt în stare de asemenea lucruri, nu pot sau nu vor putea să obțină, să atingă și să aibă așa succes în viață.

Factorii care îi determină să gândească așa sunt mulți: posibilitățile, locul de trai, experiențe anterioare, neîncrederea, frica, etc. Unii pur și simplu se uită la hotarele imaginare pe care tot ei și le-au impus.

Acum îți voi spune o istorioară care îți va demonstra că fiecare dintre noi este în stare să obțină ceea ce își dorește.

În 1983 fermierul australian Cliff Young, în vârstă de 61 de ani, a câștigat super-maratonul care a avut loc între Sidney și Melbourne, o distanță de 875 de kilometri.

Acest maraton a durat 5 zile și 5 nopți. Cel mai interesant este că Cliff nu era un atlet profesionist și nu s-a pregătit niciodată pentru asemenea competiții. La începutul maratonului, el a declarat că munca la fermă îl pune la numeroase eforturi fizice și astfel el este sigur că va reuși.

În acea vreme, majoritatea profesioniștilor știau că pentru a parcurge această distanță cu succes ai nevoie de 18 ore de alergat și 6 de somn. Unii sportivi așa și făceau. Fermierul nu știa asta. El alerga zi și noapte. În timp ce profesionalii dormeau, Cliff de apropia de liderii cursei, iar în ultima noapte chiar i-a detronat.

Trebuie de menționat că printre participanți se aflau atleți cunoscuți la nivel mondial care făcut pregătire specială pentru acest maraton.

Fermierul australian nu doar că a trecut cu succes distanța, el a câștigat și a stabilit un record mondial, 875 de kilometri în 5 zile, 15 ore și 4 minute.

Cliff Young a câștigat pentru că nu știa tehnicile speciale și metodele speciale pentru această competiție, el nu știa cât trebuie să fugă și cât să se odihnească. El nu știa că trebuie să doarmă, el nu știa ce trebuie să mănânce, etc. El nu și-a făcut un plan anume. Creierul lui era liber și își dorea doar să câștige.

Această poveste din viața unui om real reamintește încă odată că dacă nu ai un hotar imaginar în capul tău, poți obține tot ce îți dorești!

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.