Jumătatea ta se află în interiorul tău

 

jumatatea

Atât de multe persoane își caută partener, a doua jumătate sau „sufletul pereche”. Ele se simt incomplete fără această ființă „specială”, care aduce armonie în viața lor „incompletă”.

Însă tu nu ești jumătatea unul întreg, prietene. Asta e o minciună. Tu niciodată nu ai fost jumătatea unui tot întreg. Pentru că tu ești un tot întreg, iar asta e natura ta.

Dacă ești în căutarea unui partener, dacă hotărăști să ai o relație pentru că te simți „jumătatea unui întreg”, dacă te simți nefericit în singurătatea ta și îți este frică de pustietate, vei aduce toată energia negativă și asupra partenerului tău,  iar deasupra relației voastre va sta întotdeauna un nor cenușiu, gata-gata să aducă o furtună.

Găsește fericirea în interiorul tău. Crează-ți o atmosferă de fericire și savureaz-o din plin. Descoperă bucuria și avantajele singurătății. Atâta timp cât vei încerca să fugi de ea, vei fi singur. Pentru că vei fugi de tine, iar asta doare mai mult ca orice pe lumea asta.

Găsește fericirea în interiorul tău. Fii acea persoană care ți-ai dorit întotdeauna să fii. Iar atunci când vei fi mulțumit de sine, în viața ta vor apărea mult doriții prieteni și partenere. Lasă-i să vorbească, să râdă, să joace, să rămână, dacă vor rămâne și să plece dacă asta își doresc. Bucură-te de libertatea lor. Analizează această legătură adâncă. Observă când ești fericit, observă când ești trist, dar niciodată nu îi învinovăți pe alții pentru asta și fii recunoscător vieții.

Ajută-i să învețe să-și iubească singurătatea.

S-ar putea să-l numești pe noul personaj prieten, partener sau iubit. S-ar putea să te căsătorești, s-ar putea să trăiți împreună și să formați o familie frumoasă, s-ar putea ca voi să nu vă mai vedeți niciodată. În această relație fericită, regulile de etichetă nu au rost și viitorul va avea grijă de tine.

Atunci vei găsi a doua jumătate în tine. Iar teama de singurătate va dispărea în razele soarelui strălucitor.

Jeff Foster

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.