La ce trebuie să renunți până la Revelion pentru a avea un an plin de realizări

Se apropie Revelionul – unul dintre cele mai așteptate sărbători. Să petreci într-o dispoziție bună și să atragi norocul în viața ta, te vor ajuta următoarele sfaturi de la oameni care posedă abilități deosebite.

Fiecare dintre noi avem probleme pe care ne străduim să le rezolvăm până la Anul Nou, pentru a începe un nou an fără stări de tristețe și datorii. Mai jos îți prezentăm o listă de lucruri/oameni/etc la care trebuie să renunți pentru a savura din plin noul an.

1. Lasă-i să plece pe oamenii care nu împart aceleași viziuni ca și tine. Invidioșii, răufăcătorii, foștii iubiți sau pur și simplu oamenii neplăcuți nu îți vor face viața mai frumoasă. Învață să le spui „nu!” și să-ți iei rămas bun pentru totdeauna de la trecut. Începe o nouă filă în Anul Nou, lăsând în urmă obidele și acuzațiile.

2. Este recomandat să treci în Noul An într-un interior nou. Renunță la mobila veche și la toate lucrurile depozitate prin magazie. Fără regrete aruncă tot ce nu mai utilizezi. Fă mutări ale mobilei sau chiar renovare totală a casei tale – te va ajuta să schimbi energia în casă. Fă din casa ta o zonă de confort și căldură, unde te vei relaxa și vei căpăta putere.

3. Scapă de datorii. Dacă este imposibil, măcar o parte dintre ele. Îndeplinește-ți toate promisiunile, fără să amâni. Așa vei putea scăpa de negativismul care te urmărește din cauza sarcinilor care nu au fost îndeplinite până la capăt. Dacă ai decis să repari ceva, să cumperi ceva – fă acest lucru până la sărbătorile de iarnă.

4. Scapă de frici. Dacă nu poți să le faci față unora dintre ele, cere ajutorul specialiștilor. Ține minte că majoritatea fricilor noastre sunt niște iluzii și cel mai des ne este frică de necunoscut și îndoieli. Fă primul pas spre sine și îți va fi mult mai ușor să obții succese. Frica îi face prizonieri pe oameni și nu le permite să se dezvolte.

5. Renunță la obiceiurile proaste. Dacă întârzii permanent, trezește-te mai devreme, învață să economisești timpul. Lasă fumatul. Luptă pentru tine.

6. Renunță la jobul pe care îl urăști cu tot sufletul. Dacă nu trăiești emoții pozitive în locul în care petreci cel mai mult timp, atunci această muncă nu îți va aduce nicio satisfacție. Nu te ține agățat de funcție și nu încerca să te convingi că munca ta este extrem de importantă. Fă ceea ce îți place.

7. Renunță la toate judecățile față de tine. Nu încerca să te egalezi cu oamenii care te înconjoară. Nu fugi după stereotipurile frumuseții și a succesului. Mergi pe propriul drum și bucură-te de viață.

8. Renunță la gândul că nu ai o situație financiară excelentă. Crează un plan de acțiuni, caută noi metode de a obține bani. Probabil, ai un hobby pe care îl practici în timpul liber. Transformă-ți activități-le de relaxare în afacerea vieții tale și atunci vei munci pentru tine, obținând în același timp o satisfacție incredibilă.

9. Nu fă promisiuni pe care nu le vei putea îndeplini. Învață să refuzi oamenii, dacă știi că nu vei putea să le îndeplinești rugămințile. Nu te justifica. Pur și simplu încetează să mai fii politicos cu toți. Așa nu vei mai fi nevoit să te justifici și să cauți timp liber pentru a îndeplini sarcini în plus.

10. Încetează să te mai plângi. Nu te ierta. Caută puteri pentru a merge mai departe. Fă în fiecare zi exerciții în fața oglinzii. Privește-te în ochi și spune-ți că ești un om fericit. Vei reuși! Grijile vor dispărea, iar tu vei găsi forțe să treci peste toate greutățile.

Începe toate aceste acțiuni imediat. Nu te lăsa păcălit de gândul că mai este timp până de Revelion. Nu-ți fura șansa la succes și noroc!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.