Legea abundenței – oferă ca să primești ceea de ce ai nevoie - #dozadesucces

Legea abundenței – oferă ca să primești ceea de ce ai nevoie

pexels-photo-27411

Timp de două săptămâni fă acest exercițiu și vei observa cum îți va schimba viața: atunci când ți se va părea că oamenii refuză să te ajute, să te laude, să te alinte, să te liniștească – oferă-le asta lor. Nu ai asta? Pur și simplu acționează ca și cum ai avea asta și vei obține. După ce vei începe să oferi, vei începe să primești. Nu poți să primești ceva fără să oferi în schimb.

Gândindu-te că lumea nu îți oferă ce dorești, înseamnă că ai deja acest lucru, însă tu ești cel care nu permite ca acest lucru să iasă la suprafață  ca să înțelegi că există cu adevărat. Asta înseamnă abundență. Legea care spune că dacă oferi, vei primi ceva în schimb. Exact cum spunea și Iisus: Cu cât dai mai mult, cu atât vei primi înzecit!

Această bunăstare nu este în exteriorul tău. Ea se află în interiorul tău. Dă viață tuturor celor ce te înconjoară. Simte pe pielea ta atingerea soarelui, miroase florile puse în vitrină, lasă picăturile de ploaie să ți se prelingă pe față.

Viața e frumoasă la orice pas. Mulțumind pentru abundența din jurul tău, vei trezi abundența care crește în tine. Las-o să iasă afară. Atunci când zâmbești unui necunoscut, emani o anumită cantitate de energie. Oferi.

Întreabă-te mai des: „Ce pot să ofer aici? Cum pot să îl ajut pe acest om în situația creată?” Nu trebuie să înveți cum să oferi, pentru că toate lucrurile se întâmplă de la sine. Abundența vine acolo unde ea există deja. Se pare că nu este atât de corect, însă așa este.

Și abundența și lipsa – sunt stări interioare care apar în realitate.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.