Legea atracției: 30 de metode pentru a obține ceea ce îți dorești - #dozadesucces

Legea atracției: 30 de metode pentru a obține ceea ce îți dorești

Legea atracției – este o lege foarte înțeleaptă după care se construiește viața. Din acest motiv, este foarte important să-ți dezvolți abilitățile intuitive și să atragi în viața ta ceea ce îți dorești.

Probabil îți dorești să călătorești în jurul lumii? Sau vrei să îți deschizi propria cafenea? Fiecare persoană are vise mari, însă doar puțini cred că ele se pot realiza. Nu permite niciodată nimănui să îți spună că nu poți să obții ceva. Crezi în tine.

Desfă-ți aripile! Găsește-ți un scop în viață și urmează-l. Cel mai important este să îl crezi real și să observi cum se transformă în realitate. Iar apoi, le vei demonstra celor din jur că viața nu e atât de dură precum cred ei.

1. Fii pozitiv

Fii pozitiv întotdeauna. Când vorbești, fă acest lucru cu intenții bune. Atrage gândurile pozitive, indiferent de ce faci. Cu cât mai mult energie pozitivă va fi în gândurile tale, cu atât mai puțin negativ va fi în viața ta.

2. Fii recunoscător

În această lume sunt o mulțime de „ceva” pentru care trebuie să fim recunoscători. Fii recunoscător pentru familia ta. Fii recunoscător pentru prietenii tăi. Fii recunoscător pentru casa ta. Fii recunoscător pentru mâncare. Fii recunoscător pentru aventurile din viața ta.

Sunt foarte mulți oameni care abia visează să aibă o viață ca a ta.

3. Crezi în visele tale

Atrage ceea ce îți place. Anume visele noastre sunt în stare să ne transforme viața într-o minune fără sfârșit. Trebuie să crezi în tot ceea ce îți dorești.

4. Ai încredere în intuiția ta

Ești unicul care deține controlul asupra celor ce se petrec în mintea ta. Dacă o activitate îți aduce plăcere, trebuie să o practici în continuu. Trebuie să îți asculți cu atenție vocea interioară. Trebuie să știi și să fii gata că intuiția ta te poate ajuta.

5. Ai curajul să îți urmezi inima

Legea atracției va avea o anumită influență asupra inimii tale. Iar dacă obiectivul inimii tale îți trezește suferință, trebuie să poți să treci peste aceasta cu forță. Curajul îți va da puteri.

Nu permite altora să te doboare. Fii printre oamenii care îți doresc să obții ceva și nu uita să îi susții și pe ei.

6. Ascultă-ți instinctele

Spunem întotdeauna că intuiția ne oferă sugestii corecte. Însă instinctele noastre, din contra, ne pot face mai slabi. Amintește-ți de aceste puncte slabe întotdeauna. Nu te da bătut!

7. Oferă-le oamenilor doar bine

Comportă-te cu cei din jurul tău, așa cum ți-ai dori ca ei să se comporte cu tine. Toți am auzit această frază. Însă nu trebuie doar să o auzim, ci trebuie să o și respectăm. Fii bun cu oamenii din jurul tău.

8. Călătoriile inspiră și te duc la o altă etapă

Călătoriile sunt unul dintre cei mai buni motivatori de schimbare a vieții. De fiecare dată când călătorești, vezi locuri noi, oameni noi și simți perspective noi. Iar toate astea sunt un „combustibil” perfect pentru „mecanismul” nostru ca ne schimbă viața.

9. Găsește timp să faci ceea ce îți place

Legea atracției înseamnă că noi atragem ceea ce ne dorim. Vrei să ai mai mult timp pentru a face ceea ce îți place mai mult? Dacă e așa, atunci nu spune „este imposibil”, ci începe să rezervi, pentru început, cel puțin câte 10 minute pentru acea activitate. Demonstrează că ai voință.

11. Fii sincer

Fii tu însuți. Personalitățile false nu atrag. Fii tu, acel adevărat, fii sincer, fii bun și fii capabil să îți recunoști greșelile.

12. Nu fi ipocrit

Arată lumii că poți face acele lucruri pe care le pot face și oamenii din jurul tău. Dacă vrei să atragi doar bine în viața ta, atunci tu singur trebuie să fii o sursă pentru acest bine.

13. Ține minte că imaginația ta are un rol deosebit

Imaginează-ți că visele tale devin realitate. Legea atracției are influență asupra a tot ce vrei să transformi în realitate. Dacă întotdeauna te gândești la visul tău și ți-l imaginezi, atunci tu contribui la realizarea lui.

14. Fii dedicat lucrurilor care te interesează

Arată entuziasm pentru a afla mai multe despre lucrurile care te interesează. Dacă într-adevăr îți este interesant un anumit domeniu/lucru/eveniment/persoană, trebuie să afli cât mai mult despre el.

15. Uită eșecurile

Nu trebuie să răscolești în amintiri eșecurile suferite. Concentrează-te asupra succesului și a fericirii.

16. Ține minte: grijile, stresul și frica nu au importanță

Uită de frică. Dacă ne vom concentra asupra înlăturării grijilor, a stresului și a fricii, viața noastră va fi mai fericită. Necunoscutul ne sperie, însă inima așteaptă ca viața noastră să fie plină de aventuri.

17. Recunoaște că totul se întâmpla cu un anumit motiv

Eșecurile și înfrângerile au rolul lor bine definit în viața noastră. Viața uneori ne duce pe drumuri necunoscute, dar frumoase în felul lor.

18. Spune adevărul

Dacă vrei să atragi în viața ta ceva adevărat, spune întotdeauna adevărul și niciodată nu vei fi nevoit să ascunzi ceva. Dacă îți este rușine pentru ceva, recunoaște acest lucru.

Nu judeca oamenii pentru greșelile făcute. Controlează-ți obidele și învață să recunoști propriile greșeli.

19. Trăiește de parcă fiecare zi e o minune

Trăiește de parcă visele tale se realizează în fiecare zi. Trăiește azi de parcă mâine nu va mai fi. Și în jurul tău vor apărea minuni.

20. Fii deschis

Pentru a atrage ceea ce îți dorești, trebuie să fii deschis la minte. Având o minte deschisă, vei reuși să obții mai multe puncte de vedere asupra modului cum ai putea obține ceea ce îți dorești.

21. Nu permite școlii să îți influențeze învățătura

Așa a spus odată un profesor renumit. Altfel spus, școala nu este unicul loc în care oamenii învață. Vei obține lecții și experiențe din alte surse.

22. Învață de la toți

Nu trebuie să învățăm doar din experiențele proprii. Putem afla foarte multe de la oamenii din jurul nostru. De la fiecare avem ce învăța. Asta demonstrează că împreună putem obține ceva mai mult.

23. Învață să observi cel mai bun în oameni

Dacă vedem ceva bun în alți oameni, ei de asemenea vor vedea ceva bun în noi. Aceasta face parte din legea atracției. Începe de la cel mai mic, oferă-i cuiva „prezumția de nevinovăție”. Dacă aceasta persoană încetează să te mai dezamăgească, asta înseamnă că tu ai devenit mai bun pentru ea.

24. Crede în abundență și libertate

Alături de libertate vine din abundența. În timp ce obții mai multă libertate, poți face tot ce vrei. Permite-ți să fii fericit gratuit și să ajuți pe cei din jurul tău. Libertatea aduce în viața noastră abundența.

25. Concentrează-te asupra dorințelor

Atrage ceea ce îți dorești, iar dorințele tale vor fi roditoare. Necesitățile vin treptat.

26. Nu te concentra asupra faptului că banii pot cumpăra fericirea

Cu bani cumpărăm lucruri materiale. Însă fericirea și iubirea nu o cumperi. Împlinirea și succesul nu îl cumperi cu bani. Nimeni nu îți va vinde visuri minunate și scopuri în viață. Mai mult decât atât, dând cuiva ultimul leu din buzunar, i-ai putea schimba viața. Iar a ta se va schimba dintr-un alt motiv.

27. Întotdeauna ai încă o șansă de a te perfecționa

Nimeni nu este ideal. Nu te poți naște wunderkind sau cu un anumit talent, pe care ți-l dorești acum. Însă poți să te dezvolți. De ce să nu obții mai multe cunoștințe într-un domeniu care te interesează, iar apoi să îmbunătățești ceea ce ți se pare mai important?

28. Nu renunța

Nu renunța! Niciodată! Nicăieri! Indiferent de circumstanțe!

29. Ai răbdare

Răbdarea este o adevărată valoare. Toți îți doresc să obține succes într-un timp cât mai scurt, însă de cele mai multe ori trebuie să ai răbdare pentru a parcurge întreg drumul spre victorie.

30. Inspiră-i pe cei din jur!

Tinde să inspiri! Toate ambițiile și entuziasmul tău îi pot motiva pe cei din jur! Arată-le oamenilor că viața ta este o întreagă călătorie. Datorită imaginației tale, visele pot fi controlate. Anume noi le putem da libertate și atunci ele vor deveni realitate!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.