Lista gândurilor cu putere vindecătoare

Gândurile pe care le avem în cap și cuvintele pe care le rostim ne formează universul și experiența. Mulți dintre noi au obiceiul să gândească negativ, fără să realizeze cât de dăunător este acest lucru. Mai jos îți prezentăm o listă de fraze pentru fiecare zi, care vor atrage doar binele în viața ta.

Contează doar să crezi ceea ce rostești și să te gândești la fiecare cuvânt rostit.

Mă vindec

Dorința mea de a ierta începe procesul vindecării mele. Permit iubirii să îmi spele inima, să curețe și să vindece fiecare parte a corpului meu. Știu că sunt vrednică (vrednic) de vindecare.

Cred în înțelepciunea mea

Când sunt ocupat cu sarcinile de zi cu zi, îmi ascult vocea interioară. Intuiția mea este întotdeauna de partea mea. Am încredere în ea, ea este întotdeauna în mine. Sunt calmă (calm).

Sunt gata să iert

Iertarea mea și a altor oameni mă eliberează de trecut. Iertarea este soluția la aproape toate problemele. Iertarea este darul meu pentru mine. Iart și mă eliberez.

Sunt satisfăcută de tot ceea ce fac

Fiecare moment al zilei este special pentru mine, pe măsură ce îmi urmez instinctul meu superior și îmi ascult inima. Sunt calm în lumea mea și munca mea.

Cred în cursul vieții mele

Viața curge liniștit și ritmic, iar eu, sunt parte a ei. Viața mă susține și îmi aduce doar experiență bună și pozitivă. Cred că fluxul vieții îmi va aduce cea mai mare bucurie.

Puterea mea este concentrată aici și acum

Trecutul este uitat și nu mai are putere asupra mea. Pot să devin liber chiar în acest moment. Gândurile de azi îmi creează viitorul. Controlez totul și îmi recapăt puterea. Sunt calm și liber.

Vreau să mă schimb

Vreau să scap de vechile ideologii negative. Ceea ce mă blochează este doar un gând. Noile mele gânduri sunt pozitive și creative.

Fiecare gând îmi crează viitorul

Universul îmi susține pe deplin orice gând pe care îl aleg și în care cred. Am o gamă nelimitată de gânduri. Eu aleg echilibrul, armonia și pacea și le exprim în viața mea.

Fără insulte

Mă eliberez de dorința de a da vina pe oricine, inclusiv pe mine. Cu toții încercăm să ne folosim cunoștințele, înțelegerea și gândurile noastre.

Renunț la toate așteptările

Înot în viață cu ușurință și cu dragoste. Mă iubesc. Știu că la fiecare întoarcere a vieții mă așteaptă numai bine.

Viața mea este o oglindă

Oamenii din viața mea sunt într-adevăr reflecția mea. Acest lucru îmi dă posibilitatea să mă dezvolt și să ma schimb.

Sunt un bun prieten

Sunt îndreptată spre gândurile și sentimentele altora. Le dau sfaturi și îmi sprijin prietenii atunci când au nevoie de mine și pur și simplu îi ascult cu dragoste când e nevoie.

Libertatea este legea mea divină

Sunt liber în gândirea și pot alege numai gânduri bune. Mă ridic peste limitele trecutului și câștig libertatea. Acum devin tot ceea pentru ce am fost creat.

Renunț la toate temerile și îndoielile

Acum, alegerea mea este să mă eliberez de toate temerile și îndoielile distructive. Mă accept și creez pace în sufletul și inima mea. Sunt iubit (iubită) și protejat (protejată).

Gândirea dumnezeiască mă conduce

Toată ziua mă ajută să fac alegeri. Mintea divină mă însoțește constant în atingerea scopurilor mele. Sunt calm (calmă).

Iubesc viața

Dreptul meu inalienabil de la naștere este să trăiesc pe deplin și liber. Dau vieții exact ceea ce vreau să obține de la ea. Mă bucur că trăiesc. Îmi place viața!

Îmi iubesc corpul

Creez pace în sufletul meu, iar corpul meu reflectă pacea minții mele sub forma unei sănătăți impecabile.

Fiecare particulă a experienței mele o transform într-o posibilitate

Fiecare problemă are o soluție. Toată experiența mea îmi dă șansa de a învăța și de a crește. Sunt calm (calmă).

Sunt calm (calmă)

Pacea și armonia divină mă înconjoară și locuiesc în mine. Simt toleranță, simpatie și iubire pentru toți oamenii, inclusiv pentru mine.

Sunt demn (demnă) de iubire

Nu trebuie să încerc să câștig dragoste. Sunt demn (demnă) de dragoste pentru că exist. Oamenii din jurul meu reflectă propria iubire de sine.

Gândurile mele sunt creative

Eu spun „Pleacă!” oricărui gând negativ care vine în creierul meu. Nici un om, nici un loc, niciun lucru nu are putere asupra mea, căci eu sunt singurul creator al gândurilor mele. Îmi creez realitatea și tot ceea ce este în ea.

Trăiesc în lume cu vârsta mea

Fiecare vârstă are propriile plăceri și experiențe speciale. Vârsta mea este întotdeauna perfectă pentru acest loc în viața mea.

Trecutul a plecat pentru totdeauna

Este o zi nouă. O zi în care nu am mai trăit-o înainte. Rămân în prezent și mă bucur de fiecare clipă.

Nu țin pe nimeni lângă mine

Îi las pe alții să experimenteze ceea ce contează pentru ei și sunt liber să creez ceea ce contează pentru mine.

Văd în părinții mei copii mici care au nevoie de dragoste

Compătimesc copilăria părinților mei. Acum știu: i-am ales pentru că erau perfecți pentru ceea ce ar fi trebuit să învăț. Îi iert și îi eliberez și mă eliberez.

Casa mea – refugiul meu

Îmi binecuvântez casa cu dragoste. Aduc dragoste în fiecare colț, iar casa mea răspunde cu iubire cu căldură și comoditate. Mă simt bine și liniştit aici.

Când spun «DA», şi viaţa îmi spune «DA»

Viața reflectă orice gând al meu. În timp ce păstrez gândirea pozitivă, viața îmi oferă doar experiențe bune.

Le va ajunge pentru toţi, inclusiv pentru mine

Oceanul vieții este abundent și generos. Toate nevoile și dorințele mele sunt îndeplinite înainte să pot cere. Binele vine la mine de pretutindeni, de la toată lumea și de la tot.

Munca mă completează perfect

Astăzi utilizez toate abilitățile mele în ceea ce fac, pentru că înțeleg: când o experiență este finalizată, sunt condusă la o realizare și mai mare a capacităților mele și la o nouă experiență utilă.

Viitorul meu este ideal

Acum trăiesc în iubire fără margini, lumină și bucurie. Totul este bine în lumea mea.

Deschid noi uşi în viaţa mea

Sunt fericit cu ceea ce am și știu că întotdeauna mă aşteaptă o nouă experiență. Întâlnesc noul cu brațele deschise. Cred că viața este minunată.

Vorbesc despre puterea mea şi cu iubire îmi creez propria realitate

Vă rog să-mi dați mai multă înțelegere pentru a-mi construi conștient și cu iubirea lumea și experiența mea.

Acum creez o nouă operă fascinantă

Sunt complet deschis și receptiv la o poziție nouă. Pot să-mi folosesc talentele și creativitatea, să lucrez într-un loc minunat, cu oameni și pentru oamenii pe care îi iubesc. Voi câștiga bani buni.

Tot ceea ce fac, are succes

Acum mi-am stabilit o nouă înțelegere a succesului. Știu că reușesc să obțin succesul și că succesul meu va fi așa cum mi-l imaginez. Intru în clubul câștigătorilor. Oportunitățile strălucitoare mi se deschid de pretutindeni. Atrag prosperitatea în toate sferele vieții mele.

Sunt deschisă pentru noi modalităţi de obţinere a veniturilor

Acum primesc beneficiile mele din surse așteptate și neașteptate. Sunt o ființă infinită, luând dintr-o sursă nelimitată moduri nelimitate. Sunt fericit dincolo de visele mele cele mai curajoase.

Merit tot ce este mai bun şi accept asta acum

Gândurile și sentimentele mele îmi dau tot ce am nevoie pentru a mă bucura de viață, plină de iubire și de succes. Merit toate binecuvântările pentru că m-am născut în lumină.

Viaţa e simplă şi uşoară

Tot ce trebuie să știu în orice moment, este deschis pentru mine. Cred în mine și cred în viață. Totul este bine.

Corespund oricărei situaţii

Formez un singur întreg cu energia și înțelepciunea universului. Desenez această energie și îmi este ușor să mă protejez.

Ascult cu dragoste mesajele corpului meu

Trupul meu lucrează întotdeauna pentru a obține o sănătate optimă. Corpul meu vrea să fie nevătămat și sănătos. Lucrez cu el și devin sănătos, puternic și perfect.

 

Îmi accept originalitatea

Nu există nici o concurență și nici o comparație, pentru că suntem cu toții diferiţi și creaţi pentru a fi diferiţi. Sunt special și uimitor. Mă iubesc.

 

Nu mi-e teamă să mă privesc

Trecând prin vălul de opinii și credințe ale altor oameni, văd în mine o ființă magnifică – înțeleaptă și frumoasă. Îmi place ceea ce văd în mine.

 

Mă iubesc şi mă accept

Sunt de acord cu tot ceea ce fac. Sunt destul de bun aşa cum sunt. Îmi exprim opinia. Cer ceea ce vreau. Îmi exprim puterea.

Pot lua decizii

Am încredere în înțelepciunea mea interioară și pot lua cu ușurință decizii.

 

 

Îmi iubesc familia

Am o familie iubitoare, armonioasă, fericită și sănătoasă și noi toți ne înțelegem perfect.

 

Ştiu

În mod constant îmi măresc cunoștințele despre mine, despre trupul meu și despre viața mea. Conștientizarea îmi dă puterea de a-mi asuma responsabilitatea pentru mine.

 

 

Privesc viaţa cu alţi ochi

Sunt dispus să văd viața într-o lumină nouă, diferită, pentru a observa ceea ce nu am mai văzut înainte. Lumea nouă așteaptă noul meu aspect.

Merg în pas cu ziua de azi

Sunt deschis și receptiv la tot ce este nou în viața mea. Sunt gata să înțeleg toate computerele şi gadgeturile noi.

 

 

 

 

 

 

Ştiu cum să îmi calmez gândurile

Sunt demn de odihnă și tăcere când sunt necesare pentru mine și creez  un spațiu în viața mea, unde pot obține ceea ce am nevoie. Sunt în pace cu singurătatea mea.

 

 

 

Cer ajutorul atunci când am nevoie de el

Pot cere cu ușurință ajutor atunci când am nevoie de el. Mă simt protejat în centrul schimbării, pentru că știu că schimbarea este legea naturală a vieții. Sunt deschis față de dragostea și sprijinul altora.

Sunt înconjurat de oameni pozitivi

Prietenii și familia mea radiază dragostea și energia pozitivă, iar eu răspund cu aceleaşi sentimente. Știu că pot să scap de acei oameni din viața mea care nu mă susțin.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.