Lucrurile bune vin la cei care pot aștepta. Fii răbdător

Lumea asta e plină de posibilități, trebuie doar să te lași să le vezi.

Acest articol este pentru cei care sunt dezamăgiți în viață. Pentru cei care suferă de incertitudine și care se simt neauziți. Pentru cei ale căror gânduri sunt confuze și cei care suferă de coșmaruri. Pentru cei care nu știu ce să facă în continuare cu viața lor și ce cale să aleagă. Pentru cei care nu s-au decis asupra viselor lor și cum să le realizeze. Pentru cei care se confruntă cu o luptă interioară pe care alții nici măcar nu o suspectează.

Acest articol este pentru voi.

Sper să nu iei decizii pe baza cuvintelor altor oameni. Nu asculta sfatul altor oameni. Lasă-i să fie sinceri și să vină din inimă, dar alții nu pot ști ce este mai bine pentru tine. Urmează chemarea inimii tale și fă alegerea corectă.

Sper să faci ceea ce te face să zâmbești și să-ți faci inima să cânte. Sper că nu iei decizii pripite doar de teama de a pierde ceva. Răbdarea e o adevărată comoară.

Sper că te bucuri de fiecare moment din viața ta și că apreciezi tot binele pe care îl ai deja. Și, de asemenea, sper că te concentrezi asupra cuvântului „pot”, mai degrabă decât să trăiești, pentru că „ar trebui” să faci acest lucru. Pentru că lumea asta e plină de posibilități, trebuie doar să te lași să le vezi.

Sper că știi că totul are un motiv și că cele mai bune lucruri te așteaptă mereu la colț. Sper că înțelegi că puțină incertitudine și indecizie nu este un lucru rău. Este nevoie de timp pentru ca noi toți să ne relaxăm și să găsim ceva care ne este aproape de inimă.

E normal să – ți fie frică. Și atâta timp cât faci cel puțin un mic pas înainte, este considerat, de asemenea, progres.

Sper că nu ai uitat prezentul în timp ce-ți planifici viitorul. Sper să mai inhalezi mirosul florilor, să te bucuri de apusurile frumoase și de magia unei zile noi. Sper că nu-ți lași trecutul să te rețină. Trecutul nu poate fi schimbat, trebuie să ne concentrăm doar asupra prezentului.

Sper să nu-ți mai faci griji și să te gândești atât de mult. Vei realiza ceea ce vrei. Ai încredere în proces.

Suferința și durerea sunt temporare. Acestea sunt neplăcute, dar ele sunt, de asemenea, importante, deoarece ele te fac mai puternic și mai bun ca persoană.

În sfârșit, sper că ești bun cu tine însuți. Ceea ce este în tine este suficientă putere și dragoste pentru a te ierta pentru fiecare greșeală pe care o faci.

Și reține – lucrurile bune vin la cei care așteaptă. Așa că nu-ți fie frică să aștepți. Ai răbdare. Și universul îți va trimite tot ce ai nevoie pentru a te face să te simți fericit.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.