Marea putere a pașilor mici - #dozadesucces

Marea putere a pașilor mici

Adevărul este că procesul de realizare a succesului și îndeplinirea celui mai nebun vis nu necesită cunoștințe în domeniul matematicii superioare. Foarte des, acest lucru necesită pur și simplu să apari în public în fiecare zi.

Dacă sunteți în mod constant concentrat asupra unui singur lucru, indiferent de importanța sau amploarea obiectului atenției dvs., atunci inevitabil veți obține ceea ce vă doriți. Ca rezultat, oportunitățile în sine vor începe să apară în fața voastră.

„Când ieșiți în public și lucrați în fața tuturor, lucrurile bune încep să se întâmple. Aveți noi conexiuni, cunoștințe și oportunități „, – Ayodeji Avosika.

Aceasta este importanța de a vedea pe cei din jurul vostru.

Un substantiv nu poate exista fără verb

„Mulți oameni vor să devină un substantiv fără a recurge la verbe. Ei doresc să aibă o poziție fără a munci”, – Austin Cleon.

Chiar acum lumea noastră se luptă disperată cu o epidemie: fiecare om vrea să aibă succes, dar nimeni nu vrea să lucreze pentru el. Am început în mod deliberat urmărirea dopaminei și a plăcerii instantanee, am devenit dependenți de chaturi, ne-am dat like-uri pe Facebook și am urmărit seriale cu prețul dorințelor noastre.

Pentru mulți oameni, mediul lor a devenit atât de plin de diverse tipuri de distragere a atenției, încât este mai ușor pentru ei doar să vorbească despre muncă decât să facă ceva real.

„Majoritatea oamenilor vor continua să primească dopamina lor, doar „visând” și păstrând un jurnal al unei vieți ideale, fără a face o muncă semnificativă pentru a-și atinge propriile scopuri”, – Anthony Moore.

Este timpul să înțelegeți că fără prezența unui verb nu puteți deveni un substantiv. Nu poți deveni scriitor dacă nu scrii nimic. Nu poți deveni bucătar, dacă nu stai niciodată la aragaz. Nu poți deveni atlet dacă nu te antrenezi.

Cum să devii consecvent în ceea ce faci

„Consecvența este ca un milion de dolari. Fiecare persoană visează la el, toată lumea știe că viața lui va fi mai bună cu el, dar pare ireal să îl obții”, – Anthony Moore.

A deveni consecvent nu este la fel de dificil cum pare la prima vedere. Oamenii își formează obiceiuri greșite de zeci de ani. Ei cred că te poți îmbunătăți într-o singură noapte. Ei jură să nu mai repete niciodată greșelile lor și să facă tot ce le stă în putință pentru a deveni cei pe care îi văd ei înșiși. Dar, după câteva zile, toată lumea se întoarce de unde a început.

Ca alternativă, trebuie să începeți cu un pas mic. Concentrați-vă pe frecvență și nu pe intensitate. Permiteți noii obișnuințe să devină încet parte integrantă din voi. Srinivas Rao a spus odată: „Creați-vă identitatea persoanei care doriți să deveniți.”

Așa am dezvoltat în mine obiceiul de a ține un jurnal dimineața. M-am trezit, am notat data din jurnal și l-am închis din nou. Și de îndată ce a devenit parte din rutina mea de zi cu zi, am început să iau notițe de 15 minute în fiecare dimineață.

Începeți cu pași mici, creați o acțiune de rutină și construiți apoi un proces pe care îl puteți urma în continuare.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.