Modelul de 63 de ani distruge miturile despre îmbătrânire: secretul frumuseții nu este în vârstă, ci în bucuria vieții - #dozadesucces

Modelul de 63 de ani distruge miturile despre îmbătrânire: secretul frumuseții nu este în vârstă, ci în bucuria vieții

Yasmina Rossi este mulțumită de viața ei, iar corpul îi oferă sentimentul de fericire prin reciprocitate.

Probabil, mulți cred că modelele pot fi doar femei tinere și atractive. Dar acest articol va pune la îndoială tot ce știai până în acest moment. Modelul Yasmina Rossi, în vârstă de 63 de ani, a depășit cadrul de vârstă și a mers pe o cale incredibilă, făcând o descoperire în lumea modei la vârsta de 45 de ani!

Crezi sau nu, dar astăzi ea este deja o bunică și încă mai realizează ceea la ce  modelele de vârstă mai tânără pot  doar visa. Rossi a avut norocul să devină fața magazinelor de lenjerie intimă Land of Women și buticurile de modă Dreslyn, în timp ce făcea publicitate pentru costume de baie pentru femei.

Care este secretul succesului lui Rossi?

Yasmina Rossi se distinge prin maturitate și minte ascuțită. Frumusețea și corpul ei în vârstă distrug stereotipurile stabilite în ceea ce privește faptul că o femeie poate fi atractivă doar la vârsta de 20 de ani. Pentru mulți, a devenit un simbol al sănătății și al activității vitale.

Rossi inspiră pe toți cei care sunt convinși că timpul să-și urmeze visul a rămas departe în trecut. Yasmina susține contrariul: nu este niciodată prea târziu.

Dieta frumuseții

Care este secretul frumuseții ei? Bineînțeles, factorul ereditar joacă un rol semnificativ aici. Dar nu e vorba doar de genetică. Este foarte important să ai grijă de corpul tău.

Deci, Rossi este foarte strictă în ceea ce privește alimentele procesate, cuptoarele cu microunde și alimentele prea calorice. Dieta ei include în mod necesar nuci, pește de înaltă calitate, carne, precum și o mulțime de legume și fructe. În plus, modelul încearcă să gătească alimente proaspete în fiecare zi.

 

Mai mult decât dietă

Dar rețeta de frumusețe a lui Rossi nu este doar în dieta potrivită. Fericirea joacă un rol la fel de important. Yasmina face tot posibilul pentru a evita situațiile stresante.

Ea înțelege că pentru sănătate are nevoie de exerciții fizice. Femeia face yoga zilnic timp de 30 până la 60 de minute, permițând energiei vitale să se miște liber în tot corpul ei. Și așa 30 de ani la rând!

În plus, Yasmina merge la plimbare în fiecare zi. Adăugă aici o alimentație sănătoasă și vei obține o femeie matură fericită care își cunoaște corpul și își dă seama cât de atractivă arată!

Rossi este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar secretul acestei frumuseți nu este în vârstă, ci în bucuria vieții. Ea este mulțumită de viața ei, iar corpul ei este pe deplin responsabil pentru sentimentul ei de fericire.

Acesta este un alt motiv pentru a urmări fericirea. Zâmbește mai des, bucură-te de tine însuți și vei înțelege cât de frumoasă ești!

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.