Nu lăsa alți oameni să se simtă confortabil fără să te respecte. - #dozadesucces

Nu lăsa alți oameni să se simtă confortabil fără să te respecte.

Nu-ți pierde timpul cu cei care nu te-au invitat niciodată acasă când ploua pe stradă.

De prea multe ori îi lăsăm alături de noi pe cei care își manifestă din nou și din nou lipsa de respect. Astfel de oameni nu sunt interesați de bunăstarea noastră, și cu cât înțelegi asta mai repede, cu atât mai bine. Când ești convins de indiferența unei persoane, trebuie să te asiguri că nu va mai fi niciodată confortabil lângă tine.

Astfel de oameni nu merită timpul și energia ta. Trebuie să te distanțezi de ei și să-i lași în trecut, continuând să mergi mai departe către o versiune mai bună a ta. Desigur, ei vor încerca cu siguranță să îți provoace remușcări pentru ruperea relației, dar trebuie să faci ceea ce este cel mai bine pentru tine. Dacă ar fi vrut cu adevărat să rămână în viața ta, s-ar fi comportat corespunzător.

Dacă vei permite să fii tratat fără respect, atunci vei fi mereu folosit de către cineva. Și meriți să ți se întoarcă cel puțin eforturile pe care le-ai cheltuit.

Nu-ți pierde timpul cu cei care nu te-au invitat niciodată acasă când ploua pe stradă.

Dacă faci lucruri frumoase altora, și în schimb nu primești absolut nimic, nu mai încerca să-i mulțumești pe cei care refuză să te respecte. Primim ceea ce lăsăm pe alții să ne ofere.  Dacă nu-i mai lași să intre în viața ta și le accepți neajunsurile, vei sfârși prin a câștiga.

Desigur, unii oameni trec prin momente dificile și se descompun pe tine, dar s-ar putea să-i distingi de cei care arată în mod intenționat lipsă de respect.

Cunoaște-ți prețul și tot ce vrei în viața asta cu siguranță va veni la tine. Ești capabil de mai mult decât crezi.

Viața e prea scurtă, așa că nu poți lăsa oamenii care se gândesc doar la ei înșiși să-ți gestioneze viața. Spune nu lipsei de respect. Trebuie să fii pregătit să te aperi și să-ți aperi opinia.

Rămâi sincer cu tine însuți și nu lăsa oamenii să te calce în picioare. Dacă te pui pe primul loc, viața ta va fi în curând mult mai bună.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.