Nu vei pierde oamenii potriviți. - #dozadesucces

Nu vei pierde oamenii potriviți.

Nu-ți mai face griji pentru oamenii care au decis să-ți părăsească viața pentru că nu sunt atât de importanți pe cât credeai. Erau destinați să devină prietenii tăi temporari, și nimic mai mult…

Oamenii potriviți nu te vor părăsi când vor veni vremurile grele. Nu te vor părăsi când vei fi în dificultate, având cea mai mare nevoie de ei. Nu te vor lăsa să fii singură cu cele mai dificile momente din viața ta.

Oamenii potriviți nu vor opri relația când îți vei deschide sentimentele față de ei. N-o să se sperie când o să te cunoască cu adevărat. Ei nu te vor numi „lipitoare” și nu te vor judeca pentru că ți-ai revărsat sufletul către ei. Vor aprecia sinceritatea ta. Vor fi mereu alături de tine. Te vor alina, te vor asculta și vor face ce e mai bine pentru tine.

Nu trebuie să-ți fie frică să fii singură, pentru că oamenii potriviți vor fi mereu alături de tine. Oamenii pe care i-ai pierdut, oamenii care au fost cu tine, și apoi te-au trădat și au plecat fără să spună un cuvânt, e mai bine să stea departe de tine. Nu ai nevoie de negativitatea lor. Tu nu ai nevoie de îndoielile cu care îți umplu mintea. Nu ai nevoie de toată această confruntare dramatică cu ei.

Dacă un om a dispărut din viața ta, atunci nu merita un loc în ea. Desigur, s-ar putea să-ți fie dor de el, dar ar fi bine să-ți amintești cum te-a tratat. Are sens să-ți fie dor de cineva care te poate părăsi în orice moment? Cel care la primul semn de necaz ar prefera să fugă decât să stea aproape să te ajute să-ți reasamblezi viața împreună?

Citește: Alege să ai alături persoanele care au aceleași valori morale ca și tine

S-ar putea să te simți tentat să-i scrii, să-l implori să se întoarcă, dar ar fi mai bine dacă ai înțelege că poate că această persoană nu este destinată deloc pentru tine. Că poate e timpul să mergi mai departe. Că poate ți-ar fi mai bine fără el și dragostea lui trecătoare.

Poate că acum te simți deprimat, dar asta este doar acum, pentru că plecarea lui nu îți va face altceva decât bine. Fără el, vei crește ca persoană. Fără el, vei prospera. Dispariția lui nu este un motiv pentru a sta supărată. Trebuie să accepți ce s-a întâmplat și să-ți dai permisiunea să mergi mai departe pe cont propriu.

Dacă ai probleme cu încrederea în viitor din cauza a ceea ce ai trecut prin trecut, amintește-ți că oamenii potriviți vor rămâne alături de tine. Chiar dacă simți că nu meriți dragostea lor. Nici măcar nu le vine în minte ideea că te-ar putea părăsi. Și nu va fi ușor să-i alungi.

Oamenii potriviți vor rezista cu tine toate furtunile care se vor prăbuși pe capul tău. Vor vorbi despre sentimentele tale. Te vor ajuta. Ei vor face tot posibilul pentru a te ajuta să faci față durerii. Și vor fi bucuroși să te ajute, pentru că meriți fiecare secundă pe care o cheltuiesc pe tine.

Nu-ți mai face griji pentru oamenii care au decis să-ți părăsească viața pentru că nu sunt atât de importanți pe cât credeai. Erau destinați să fie prietenii tăi temporari, și nimic mai mult.

Nu vei pierde oamenii potriviți. Aceștia vor sta aproape de tine, orice s-ar întâmpla. Vor fi cu tine în cele mai bune și mai rele zile ale tale.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.