Oamenii bogați nu cumpără niciodată aceste 6 lucruri. Și tu nu te lăsa păcălit! - #dozadesucces

Oamenii bogați nu cumpără niciodată aceste 6 lucruri. Și tu nu te lăsa păcălit!

Trebuie să muncești din greu. Cu toate acestea, independența financiară la care aspirăm cu toții depinde adesea de lucruri foarte neașteptate.

Să muncești din greu nu este suficient. Munca, timpul petrecut la locul de muncă, este moneda adevărată în care absolut totul este evaluat. Capacitatea de a evalua munca ta este egală cu capacitatea de a gestiona banii cu înțelepciune.

Creșterea banilor este doar o abordare competentă a formării bugetului, nu rezultatul unei economii dure.

” Doza de succes” ți-a pregătit 6 sfaturi foarte importante, ținându-te de care îți poți corecta situația financiară. Poate nu imediat. Și cu siguranță va trebui să faci anumite eforturi. Dar rezultatul merită cu siguranță.

CUMPĂRĂTURILE SCUMPE

  1. Nu-ți petrece timpul în restaurante pe care nu ți le poți permite și în vacanțe scumpe. Cumpărăturile regulate mari îți subminează situația financiară. E total nejustificat! Fă așa cum fac oamenii bogați – pregătește o masă simplă și sănătoasă la domiciliu și păstrează o excursie la un restaurant scump pentru o ocazie specială.

2. Nu cumpăra haine, pantofi și bijuterii. Acum tendințele modei se schimbă atât de repede încât cumpărarea a 10 rochii pe sezon nu este o decizie rezonabilă. Limitează-te la un dulap de bază care se va potrivi stilului tău de viață. Un aspect bine îngrijit, elegant nu este deloc meritul lucrurilor.

3. Refuză să cumperi gadget-uri la modă și mașini de ultimul model. Cea mai rezonabilă decizie în acest caz este de a opta pentru „un lucru” de muncă bună, care te va servi mai mult de un an. Deci, astfel vei evita necesitatea de întreținere exclusivă în rețeaua oficială și achiziționarea de piese de schimb extrem de scumpe.

4. Niciodată să nu cheltui bani pe ceva ce poți face singur. Acest lucru este valabil mai ales pentru mesele pregătite. Să faci conserve sau, să zicem, să pregătești pizza este mult mai ieftin, mai sănătos și mai distractiv în cercul familiei! Aceasta include, de asemenea, repararea hainelor, spălarea rufelor la domiciliu și curățarea simplă.

5. Studiile scumpe lasă-le pentru cei nechibzuiți. Mulți oameni bogați preferă școlile publice – universități, licee, colegii. Educația gratuită în ceea ce privește nivelul nu este practic diferită de cea privată plătită și nu-ți afectează atât de mult bugetul.

6. Nu te lăsa păcălit de copii. Chiar dacă le poți cumpăra tot ce vor. Darurile nu trebuie refuzate, dar anumite restricții îi vor învăța pe copii să aprecieze ceea ce au deja.

Stai departe de cheltuielile care dau un sentiment de satisfacție pe termen scurt. Investește-ți banii în tine – dezvoltă-te, mănâncă sănătos și dezvoltă bunul gust. Banii sunt o resursă, nu mai mult. Mai ales că resursa este regenerabilă, spre deosebire de timp.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.