Permite universului să-ți ofere ceea ce ai nevoie, nu ceea ce îți dorești

Nu trata universul ca o zână magică, care îndeplinește toate capriciile noastre…

Nu toată lumea crede în legea atracției. Și voi încerca să explic de ce mulți oameni nu reușesc să profite de această regulă în practică. Când creăm o atracție în interiorul nostru adevărat, universul începe să lucreze în numele împlinirii dorinței noastre, care este dovada că legea atracției există cu adevărat. Dar este important să folosești această lege în mod corect.

Dacă dorința nu vine din inima noastră, ci din ego, atunci nu vom reuși. Pur și simplu nu trata universul ca o zână magică care îndeplinește toate capriciile noastre.

Să spunem că, dacă tu precum un copil, faci liste cu dorințe, inclusiv tot felul de lucruri pe care dorești să le obții, locurile pe care dorești să le vizitezi, precum și persoanele cu care dorești să te apropii – aceasta înseamnă că nu înțelegi pe deplin după care principiu funcționează legea atracției.

Trăind pe principiul „vreau să obțin”, încetăm să mai experimentăm fericirea și satisfacția față de ceea ce avem, cine suntem și ce fel de viață trăim. Ceea ce ne face să căutăm în mod constant ceva mai mare, mai bun sau mai nou.

Este mai înțelept să încerci să aplici o abordare diferită. De exemplu, permite universului să aleagă, mai degrabă decât să-i ceri ceva. Lasă-l să conducă și să îți arate calea.

Prin îmblânzirea ego-ului și a încrederii, ne dăruim șansa de a trăi destinul nostru unic. Tot ce trebuie să facem este să ascultăm Universul. Îndreaptă-te în direcția pe care ți-o arată.

Este o prostie să credem că acum că am devenit adulți, știm mai bine de ce avem nevoie în comparație cu acele momente când eram copii și făceam liste de cadouri pentru Anul Nou și zile de naștere. De fapt, dorințele noastre s-au schimbat puțin. Acum, în loc de jucării, visăm la bani, statut social ridicat, mașină scumpă, excursii la stațiunile la modă. S-a schimbat doar forma, dar nu contextul.

Satisfacția de la noua mașină trece peste un an, după ce apare un model nou – mai rafinat.

Începem să cerem universului să ne trimită cealaltă jumătate, deoarece partenerul anterior nu a îndeplinit așteptările. Respectiv, întâlnim o nouă persoană, dar trece destul de puțin timp și încercăm deja să o schimbăm, pentru că nu este din nou ceea ce avem nevoie.

Banii … nici măcar nu trebuie să vorbim despre cât de dependenți suntem de ei.

Setea noastră constantă de a avea ceva nou pur și simplu nu ne poate face cu adevărat fericiți.

De ce nu încetăm să mai cerem? În schimb, începe mai bine să acorzi atenție semnalelor pe care le oferă Universul și care arată calea vieții noastre reale.

Începe să fii ghidat de adevăratele tale dorințe în acțiunile tale. Destinul nostru atrage ceea ce suntem cu adevărat.

 

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.