Persoanele care posedă aceste 5 trăsături întotdeauna trădează

„O relație fără încredere este ca o mașină fără combustibil. Poți rămâne în ea atât timp cât dorești, dar nu va merge nicăieri ”, Trent Shelton.

Orice angajament pe termen lung necesită, în primul rând, o încredere profundă. Și aceasta trebuie să fie neapărat reciprocă.

Din păcate, nu toți oamenii sunt capabili de asta. Motivele pot fi multe, dar esența nu se schimbă – aceste persoane nu vor putea fi niciodată cu adevărat devotate. În astfel de oameni nu poți avea încredere în totalitate.

Prin urmare, fii atent și precaut atunci când comunici cu persoane care au următoarele 5 trăsături.

1. Atunci când există prea mult farmec

Dacă o persoană pare prea drăguță – acest lucru este întotdeauna alarmant. Și, știi, presimțirile nu sunt niciodată înșelătoare. Întotdeauna există o capcană într-un astfel de comportament și, mai devreme sau mai târziu, totul secret va deveni evident.

Fii atent atunci când cineva te bombardează constant cu complimente și laude (deși este plăcut, este greu să nu fii de acord cu asta), dar aceasta nu spune aproape nimic despre tine. Oricum vei afla adevărul, dar e mai bine să te asiguri. Pentru că până atunci această persoană va avea timp să îți facă rău și să te rănească.

2. Absența chiar a unui indiciu de empatie

Ar fi naiv să ne așteptăm ca persoanele predispuse la trădare să simpatizeze sau să empatizeze cu cineva. Acestea pur și simplu nu au o astfel de „funcție” în creier.

Cert este că, dacă o persoană are chiar și o picătură de empatie, nu va comite intenționat fapte care îi poate face rău sau poate răni pe ceilalți. Ei te simt, ceea ce înseamnă că le pasă să nu te ofenseze și să nu te umilească. Această abilitate de empatie nu le va permite niciodată să se folosească de încrederea ta pentru a răni mai târziu.

3. Narcisismul

Acest tip de oameni sunt cu adevărat siguri că totul în univers se învârte în jurul lor – „magnifici și unici”. Ei se admiră pe ei înșiși. Se adoră și se prețuiesc. Desigur, cu o astfel de iubire atotcuprinzătoare pentru sine – pur și simplu nu mai este loc pentru altcineva.

Narcișiștii nu recunosc niciodată greșelile lor. Și chiar dacă îi privezi de libertate „îi strângi la perete”, ei vor întoarce totul astfel încât tu să rămâi vinovatul. Astfel de oameni te vor învinovăți pentru absolut orice. Chiar și pentru aceea că i-ai forțat să ia o decizie greșită sau să facă o alegere greșită.

Pentru ei să trădeze pe cineva – e ca și cum ar bea un pahar cu apă. La urma urmei, cel mai important lucru pentru un narcisist este ego-ul său imens. Prin urmare, sentimentele și emoțiile altor oameni nu-l interesează deloc.

4. Nu știu să păstrezi secrete
Dacă cineva îți spune despre cineva cu o voce insinuantă și de încredere și te roagă să nu spui nimănui – acesta este un semn rău. Nu este necesar să ai o intuiție profundă pentru a presupune că o astfel de persoană spune cuiva despre tine în același mod. Și … „cere să se păstreze în secret”.

Pentru ei, cuvintele nu sunt altceva decât un joc. Ei nu respectă dreptul celeilalte persoane la confidențialitate și a spune lumii despre secretul cuiva este considerat nu numai ceva normal, ci chiar un lucru  distractiv.

Pentru a fi în centrul atenției și pentru a câștiga popularitate ieftină – astfel de oameni vor face orice. Fii sigur de asta. Prin urmare, ei spun tuturor la dreapta și la stânga informații personale, fără a simți cea mai mică remușcare.

Iar de faptul că rănesc pe cineva sau distrug viața cuiva – nu le pasă deloc.

5. Se balansează ca un pendul

Aceste persoane se grăbesc constant de la o extremă la alta atunci când vine vorba de lucruri cu adevărat importante și definitorii. Aceasta este natura lor: sunt indecise și instabile.

Și dacă primii pur și simplu se pierd și se stânjenesc atunci când trebui să ia o decizie (de exemplu, să aleagă una din două), atunci cei din urmă vor avea întotdeauna șapte vineri pe săptămână.

Este imposibil să înțelegi cum se referă la ceva sau la cineva. Pentru că astăzi sunt loiali și toleranți, iar mâine-urăsc și insultă.

Nu se merită să ai încredere în acest tip de persoane, ci este categoric contraindicat. Nu există garanții că nu se vor răzgândi în sens opus, iar tu să rămâi dezamăgit. Deci, încearcă doar să stai departe de aceste persoane.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.