Politica de confidențialitate - #dozadesucces

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați site-ul nostru web. Suntem dedicați protejării confidențialității dvs. și respectării Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGPD).

Informațiile pe care le colectăm

Când vizitați site-ul nostru web, putem colecta anumite informații despre dvs., cum ar fi adresa IP, tipul de browser și sistemul de operare. De asemenea, putem colecta informații despre utilizarea site-ului nostru web, cum ar fi paginile pe care le vizitați și link-urile pe care le faceți clic.

Dacă alegeți să vă abonați la buletinul nostru informativ sau să ne contactați prin intermediul site-ului nostru web, putem colecta informații suplimentare de la dvs., cum ar fi numele și adresa de e-mail.

De asemenea, folosim Google AdSense pentru a afișa anunțuri pe site-ul nostru web. Google AdSense poate colecta informații despre vizitele dvs. pe site-ul nostru web și pe alte site-uri web pentru a furniza anunțuri despre bunuri și servicii care v-ar putea interesa. Puteți afla mai multe despre modul în care Google utilizează informațiile de pe site-urile sau aplicațiile care utilizează serviciile lor aici.

Cum folosim informațiile dvs.

Folosim informațiile pe care le colectăm pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre, cum ar fi prin personalizarea conținutului și afișarea anunțurilor relevante. De asemenea, putem folosi informațiile dvs. pentru a comunica cu dvs., cum ar fi prin trimiterea buletinelor informative sau răspunsul la întrebările dvs.

Nu vindem sau împărțim informațiile dvs. personale cu terțe părți în scopuri proprii de marketing.

Drepturile dvs.

În temeiul RGPD, aveți anumite drepturi cu privire la informațiile dvs. personale. Aceste drepturi includ:

  • Dreptul de acces: Aveți dreptul să solicitați o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dvs.
  • Dreptul la rectificare: Aveți dreptul să solicitați ca noi să corectăm orice informație personală inexactă sau incompletă pe care o deținem despre dvs.
  • Dreptul la ștergere: Aveți dreptul să solicitați ca noi să ștergem informațiile dvs. personale în anumite circumstanțe.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării: Aveți dreptul să solicitați ca noi să restricționăm prelucrarea informațiilor dvs. personale în anumite circumstanțe.
  • Dreptul la obiecție: Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării informațiilor dvs. personale în anumite circumstanțe.
  • Dreptul la portabilitatea datelor: Aveți dreptul să solicitați ca noi să transferăm informațiile dvs. personale către o altă organizație în anumite circumstanțe.

Dacă doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați utilizând detaliile de contact furnizate pe site-ul nostru web.

Modificările acestei politici de confidențialitate

Putem actualiza această politică de confidențialitate din când în când. Orice modificare va fi postată pe această pagină. Vă încurajăm să verificați această pagină în mod regulat pentru orice actualizări.