Puterea impresionantă a femeii asupra carierei și succesului bărbatului

persons-768597_1280Se spune că dacă bărbatul nu-și prețuiește soția, de la el pleacă norocul.  De ce se întâmplă așa?

Gândirea creativă a femeii este mult mai dezvoltată decât a bărbatului, din acest motiv ea poate să influențeze atât viața ei, cât și pe cea a soțului.

Când femeia se simte fericită și împlinită în relația pe care o are, bărbatul simte energie și în fața lui se deschid uși, iar norocul îi calcă pe urme. Pentru că într-o atmosferă interioară mulțumiță și fericită, în gândire, femeia îl binecuvântează pe soț, lucru care-i aduce succes și îi atrage în viața lui doar evenimente cu efect pozitiv.

Prin intermediul femeii, bărbatul poate obține ori doar realizări frumoase și creștere în carieră sau insuccese și căderi libere. 

Femeia are o legătură strânsă cu sferele sensibile, cu sursele de energie, de aceea gândurile ei, starea emoțională interioară, care contribuie la starea fizică, au o influență foarte mare. Prin urmare, dacă soția nu este mulțumită de viața ei de familie, nu este împlinită alături de soț, lui îi va fi mai greu să se realizeze profesional sau să obțină succes în ceea ce face.

De ce bărbații deștepți nu zgârcesc banii atunci când vine vorba de cadouri pentru soție, de ce fac tot posibilul să le ferească de probleme, de munci neplăcute și să le înconjoare doar cu momente plăcute? Pentru că ei știu că o femeie împlinită este sursa de binecuvântare și fericire pentru întreaga familie.

via

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.