Puterea locului: Unde să păstrezi banii pentru ca aceștia să se „înmulțească” - #dozadesucces

Puterea locului: Unde să păstrezi banii pentru ca aceștia să se „înmulțească”

Chiar și cel mai mare salariu nu ne asigură un confort destul pentru trai, iar banii parcă s-ar evapora. Pentru ca finanțele noastre să se „înmulțească”, trebuie să te gândești unde și cum îi păstrezi. Evită zonele pline de energie negativă, pentru ca aceasta să nu împiedice energia financiară.

Locuri favorabile pentru păstrarea banilor

Potrivit teoriei feng shui, locuința noastră este împărțită în anumite zone. Unele dintre ele atrag dragostea, altele – confortul și norocul, iar celelalte – banii. Anume acestor zone trebuie să dai mai multă atenție.

Zona de sud – est răspunde pentru starea financiară. Este bine să pui acolo pușculița cu bani și să adaugi permanent, astfel îmbunătățind situația. Aici trebuie să păstrezi o parte din bani pe care i-ai obținut datorită succeselor profesionale.

Aranjarea corectă al acestui sector este legată de flori – această zonă trebuie să conțină nuanțe de verde, violet, purpuriu și auriu. De asemenea, este necesar să pui plante vii (de exemplu, un copac de bani) și bucăți de mobilier din lemn. Elementul Apei va crește acțiunea zonei de bogăție. Plasează un recipient cu apă, un mic acvariu sau o fântână decorativă în acest sector. Poți folosi imagini cu cascade, râuri, mări și oceane.

Folosirea talismanelor pentru bani relevă și potențialul financiar. Printre acestea sunt peștișorul de aur, broasca de bani, monedele strânse pe un fir roșu sau alte obiecte care pot atrage prosperitatea materială. De exemplu, poți crea o vază specială pentru bogăție, care în învățăturile feng shui este considerată cel mai puternic talisman monetar.

 

Locuri puternice în apartament

Să păstrezi banii, astfel încât să se înmulțească, trebuie puși în locurile puternice. Astfel de puncte sunt în fiecare apartament și le poți găsi cu propriile tale senzații. Acestea sunt cele mai confortabile locuri în care obțineți o doză de energie și te relaxezi după o zi de lucru. Locul puterii poate fi creat independent, alegând o cameră adecvată pentru energie sau o parte din ea. În aceste locuri este bine să păstrăm finanțele, dar pentru a crește profiturile trebuie să avem grijă de volum. Cele mai bune elemente sunt nuanțele roșii sau verzi: cutii din lemn, portofele din piele, cutii frumoase făcute de manual.

Păstrarea banilor în locuri cu energie pozitivă

Poți aranja un loc de păstrare a banilor la mansardă. Locul cel mai favorabil va fi un loc retras sub un cuib de pasăre sau un stup cu albine sau viespi sălbatici.

Orice loc în casa ta, în care viața fierbe, auzi o mulțime de râsete și predomină energie pozitivă poate deveni un depozit pentru bani. Acestea sunt locuri cu o putere fără precedent care nu te va lăsa niciodată în sărăcie.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.