Ritualurile de dimineață ale oamenilor de succes - #dozadesucces

Ritualurile de dimineață ale oamenilor de succes

Trezirea la 4 dimineața, meditarea, joggingul, tenisul și alte obiceiuri ale persoanelor care au atins înălțimi.

1. Mark Zuckerberg

Fondator al Facebook.

În fiecare dimineață, Zuckerberg se îmbracă la fel ca ieri. Acest lucru îi permite să ia cu o decizie mai puțin pe zi.

Într-adevăr, îți vei simplifica foarte mult viața și vei economisi timp dacă nu privești ore în șir în dulap și te gândești ce să porți astăzi. Steve Jobs și blugii săi în combinație cu puloverul negru sunt un alt exemplu de simplificare a deciziilor de zi cu zi în beneficiul obiectivelor mari.

2. Jack Dorsey

Unul dintre creatorii Twitter.

După ce se trezește, antreprenorul american meditează, apoi pleacă la fugă și parcurge o distanță de aproape 10 kilometri.

Desigur, nu toată lumea este pregătită pentru o dimineață atât de veselă. Dar o gimnastică de zece minute nu este atât de dificil de făcut.

3. Elon Musk

Antreprenor, fondator al SpaceX și CEO al Tesla.

Miliardarul lucrează foarte mult, dar întotdeauna doarme șase ore. Dimineața lui începe la ora 7: 00, în primul rând verifică poșta și în jumătate de oră răspunde la cele mai importante și urgente scrisori. Omul de afaceri nu are întotdeauna timp să ia micul dejun, dar niciodată nu neglijează dușul.

4. Barack Obama

Fost președinte al Statelor Unite.

 

La 6:45 dimineața, fostul președinte al Statelor Unite se antrenează sigur, combinând exerciții de forță cu cardio. După aceea, ia micul dejun cu familia și le ajută pe fiicele sale să se pregătească pentru școală.

Este frumos să începi ziua cu ceva util pentru tine, fără să uiți să dedici timp celor dragi. La urma urmei, nu vă veți vedea până seara, iar după muncă vei veni acasă obosit și epuizat . Acesta este motivul pentru care comunicarea de dimineața este atât de importantă.

5. Oprah Winfrey

Prezentator TV, persoană publică.

Mai întâi, 20 de minute de meditație, apoi cel puțin 15 minute pe bandă de alergat și, cel mai important, un mic dejun echilibrat de proteine, grăsimi și carbohidrați complecși.

Un simplu ritual de dimineață al teledivei oferă o atitudine pozitivă pentru întreaga zi, acesta îi oferă energia necesară și o revigorează. De ce nu?

6. Haruki Murakami

Scriitor.

În perioada de lucru a romanului, scriitorul se trezește în fiecare zi la ora 4 dimineața și se apucă de treabă. Lucrează timp de cinci până la șase ore și, după aceea, face jogging sau înot, citește, ascultă muzică și se culcă la nouă seara.

Atunci când trebuie să te concentrezi pe ceva important, regimul vine în ajutor. Cineva este mai productiv dimineața, cineva-după apusul soarelui. Este important să găsești o abordare pentru tine.

7. Anna Wintour

Editor șef al VOGUE american.

Legenda lumii modei și redactorul-șef permanent al unei reviste lucioase este personificarea autoorganizării, încrederii și succesului timp de 30 de ani. Dimineața ei începe la 5:45 cu un joc de tenis timp de o oră. Apoi se ordonează și merge la birou.

Ea este un exemplu inspirator pentru cei care, când sună alarma, abia își pot deschide ochii și se pot ridica din pat pentru a se târâ în bucătărie. Desigur, pentru a simți un val de veselie cu primele raze, trebuie să înveți să urmezi regimul și să te culci mai devreme.

8. Steve Jobs

Antreprenor, inventator și unul dintre fondatorii Apple.

În fiecare dimineață, legendarul om se privea în oglindă și își punea aceeași întrebare: „Dacă această zi ar fi ultima, aș vrea să fac ceea ce este planificat astăzi?”. Dacă răspunsul este negativ timp de câteva zile, atunci este timpul să schimbi ceva în viață.

Aceasta este o tehnică excelentă pentru a înțelege dacă ești ocupat cu ceea ce îți place sau pur și simplu mergi cu fluxul.

9. Margaret Thatcher

Fost prim-ministru al Regatului Unit.

Chiar și întârzierile târzii de afaceri nu au împiedicat-o pe Doamna de Fier să se trezească a doua zi dimineață la ora cinci pentru a asculta la radio programul ei preferat de mâncare și agricultură.

Nu uita de lucrurile plăcute. Dacă îți începi ziua cu impresii pozitive, lucruri preferate și doar ceva care îți oferă plăcere, aceasta îți va crea o încărcare pozitivă și îți va acorda valul potrivit.

10. Winston Churchill

Politician britanic, fost prim-ministru al Marii Britanii, jurnalist, scriitor, laureat al Premiului Nobel pentru literatură.

Winston Churchill este o personalitate extraordinară. Iar dimineața lui obișnuită nu seamănă prea mult cu ritualurile tipice ale oamenilor grozavi.

Se trezea la 7: 30, lua micul dejun, citea ziarele și lucra în pat. Abia la 11:00 Churchill se plimba prin grădină și își turna un whisky cu suc.

Probabil doar un politician britanic ar putea lucra productiv din pat. Dar pentru el era ceva obișnuit. Obiceiurile tale de dimineață pot diferi, de asemenea, de cele obișnuite — alergarea, meditația sau același exercițiu. Dar să bei la răsărit de soare tot nu se merită.

11. Benjamin Franklin

Politician, inventator, scriitor.

Pentru Benjamin Franklin, ziua era literalmente programată pe ore. Rutina de dimineață îi lua politicianului trei ore. Se trezea la cinci dimineața, se spăla pe față, mânca micul dejun și își planifica ziua. Și dimineața, Franklin își punea întotdeauna întrebarea: „Ce bun voi face astăzi?” Și la ora 8:00, începea deja să lucreze.

Dacă nu poți face tot ce vrei să faci într-o zi, s-ar putea să ai probleme cu disciplina și auto-organizarea.

Dimineața stabilește starea de spirit pentru ziua care urmează. Deci, încearcă să o faci plăcută și plină de satisfacții. Fă-ți un obicei care îți va oferi plăcere și poate viața ta va străluci cu culori noi.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.