Schimbă-ți viața în 21 de zile. Metoda lui Will Bowen - #dozadesucces

Schimbă-ți viața în 21 de zile. Metoda lui Will Bowen

Processed with VSCOcam with c1 preset

Totul a început de la un singur om, iar acum peste 5 milioane gândesc la fel. Preotul Will Bowen, studiind oamenii și comportamentul lor a ajuns la părerea că de modul în care vorbim și ce vorbim depind gândurile noastre, iar ele, în cele din urmă, ne influențează emoțiile și acțiunile. Se pare că noi prea mult ne plângem, bârfim și criticăm. Nu crezi? Încearcă!

thinkpositive1

Will Bowen a propus tuturor doritorilor să-și schimbe viața într-o direcție mai bună.

Poartă o brățară de culoare violetă, iar în următoarele 21 de zile încetează să te mai plângi, să critici, să bârfești și să-ți exprimi nemulțumirea. Vei vedea cât de mult se va schimba viața ta!

Dacă în această perioadă, persoana a uitat și mai spunea uneori cuvintele interzise, atunci el trebuie să-și mute brățara de pe o mână pe alta și să înceapă numărătoarea din nou. Trebuie să continue până când brățara nu va sta pe o mână timp de 21 de zile încontinuu. Efectul acestul experiment este peste așteptări.

Oamenii care au trecut prin acest program au devenit de nerecunoscut. Schimbările care le-au avut au fost observate cu ușurință de prieteni și familie, care în cele din urmă au încercat și ei această metodă de a se schimba.

De unde iei brățara?

Poți să faci comandă de pe orice magazin online sau să iei o simplă ață de culoare violetă.

Uill-Bouehn-perestatq-nytq1

De ce o metodă atât de simplă este atât de eficientă?

  • Importantă este motivația. Începând din clipa când ai înțeles că nu trebuie să gândești negativ, iar pentru asta ai nevoie de o metodă pentru a te schimba.
  • Autocontrolul se dezvoltă, gândurile și acțiunile se schimbă. Acum doar înveți, însă odată cu trecerea timpului vei deveni mai conștient.
  • În timpul experimentului vei afla foarte multe lucruri noi despre tine, despre gândirea ta și despre viață.

Te sfătuiesc să treci prin acest mic experiment chiar dacă te consider o personalitate foarte dezvoltată, care este mereu binevoitoare și gândești pozitiv. Și totodată, îți recomand să citești cartea lui Will Bowen „A Complaint Free World”. 

Și parcă toți cunosc puterea gândirii pozitive, însă plângerile de viață grea, criticile și nemulțumirile nu mai contenesc.

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.