Sfaturi utile: psihologii spun cum să devii o persoană mai atractivă - #dozadesucces

Sfaturi utile: psihologii spun cum să devii o persoană mai atractivă

Dragostea începe cu atracția reciprocă și interesul. Pentru a te îndrăgosti de cineva, mai întâi trebuie să atragi o persoană. Psihologii au descoperit secretele modului de a face acest lucru cel mai eficient:

1. Emană pozitivism și optimism.

Știința dovedește că oamenii sunt atrași instinctiv la tot ceea ce este pozitiv. De aceea ne simțim mai confortabil cu cei care zâmbesc și râd. Deci, fii optimist. Energia pozitivă este contagioasă. În plus, atunci veți asocia o persoană cu fericire și emoții pozitive.

Acest lucru nu înseamnă că niciodată nu puteți fi trist și să manifestați emoții negative. Trebuie doar să vă focalizați mai mult pe bine.

2. Vorbiți despre valori și principii comune.

Pentru a vă apropia de o persoană la un nivel mai intim, trebuie să aveți valori și principii de viață comune. Lasă-l să simtă că ești compatibil, că ești pe același val al vieții, că nu veți avea diferențe ireconciliabile.

3. Folosiți numele persoanei.

Nu vă fie frică să numiți mai des o persoană pe nume. Doar așa el sau ea vă va acorda atenție. Când acordați atenție directă unei persoane, rostindu-i numele, se pare ea/el simte că este obligată să vă răspundă cu aceeași atenție.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.