Spune-mi care este culoarea ta preferată și îți voi spune cine ești tu - #dozadesucces

Spune-mi care este culoarea ta preferată și îți voi spune cine ești tu

Atunci când cunoşti o persoană nouă, deseori eşti întrebat care este culoarea ta preferată. Această întrebare este nu doar pentru începe o discuţie, dar şi pentru a afla mai multe despre caracterul interlocutorului. Psihologii susţin că culoarea preferată ne caracterizează personalitatea sau pe cel pe care ni-l dorim. Citeşte acest articol şi te vei convinge.

ALB. Este simbolul purităţii şi al perfecţiunii. El este preferat de oamenii atenţi, grijulii şi sinceri.

NEGRU. Psihologul american Bernardo Tirado a spus că negru este ales de oamenii misterioşi. Să înţelegi ce se petrece în interiorul lor nu este uşor. De regulă, ei păstrează distanţa într-o relaţie. Aceste persoane sunt elegante şi fac alegeri impecabile.

ALBASTRU. Dacă culoarea ta preferată este albastru, înseamnă că preţuieşti armonia într-o relaţie. Culoarea albastră este aleasă de persoanele devotate. Din nefericire, acestor persoane le este greu să scape de stereotipuri. Însă sunt responsabile şi au grijă de ceea ce vorbesc.

VERDE. Persoanele care aleg această culoare sunt foarte active şi comunicabile. Se adaptează uşor schimbărilor şi nu prea se confruntă cu probleme financiare. Au o gândire logică şi îşi realizează munca până la capăt.

ORANGE. Aceasta era culoarea preferată a lui Frank Sinatra. Interpretul era de părere că aceasta este culoarea fericirii. Într-o anumită măsură avea dreptate. Psihologul Betty Wood este părere că orange este culoarea aleasă de oamenii fericiţi care au o viaţă activă. Uneori, au obiceiul să dramatizeze, însă acest lucru nu poate fi considerat întotdeauna un dezavantaj.

ROZ. Este o culoare preferată mai mult de femeile care au un caracter sensibil şi blând. Ele au nevoie de susţinere şi înţelegere într-o relaţie. Persoanele cărora le place această culoare sunt, de regulă, părinţi iubitori.

VIOLET. Dacă eşti o persoană creativă, cel mai probabil, aceasta este culoarea ta preferată. Ea vorbeşte despre ambiţie şi nedorinţa de supunere. Cei care preferă această culoare sunt persoane de încredere.

CAFENIU Puţine persoane preferă această culoare. Însă ele pot fi caracterizate ca fiind persoane muncitoare, au răbdare şi un simţ al umorului de invidiat.

ROŞU. Personalităţile pasionale, cărora le plac călătoriile, aleg această culoare. De regulă, aceste persoane îşi ies din fire foarte repede, însă la fel de repede se calmează. Niciodată nu te vei plictisi în compania acestor persoane. Ele ştiu ce îşi doresc de la viaţă şi îşi transformă visele în realitate.

GRI. Cuvintele „protecţie” şi „încredere” – sunt despre tine dacă ai ales această culoare. Nu îţi plac disputele. Îţi place să fii în singurătate şi niciodată nu te plictiseşti de propria companie.

GALBEN. Psihologii au demonstrat că această culoare este a persoanelor care gândesc larg şi au imaginaţie bogată. De regulă, ele sunt perfecţioniste şi le place ordinea. Simţul umorul este ceea ce îi evidenţiază într-un grup. Sunt foarte originali.

Dacă o persoană preferă mai multe culori înseamnă că ea are o personalitate diferită, care se schimbă în funcţie de situaţia în care se află. Este un fenomen absolut normal.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.