Sunt femeie, iar zona mea erogenă este creierul

blue-eyes-237438_1280

Atunci când întâlnesc un bărbat, dau atenție la două lucruri: costumul lui și mintea. Pentru că și una și alta mă înnebunesc. Iar dacă costumul este ceva mai oficial și se iartă lipsa acestuia, atunci lipsa minții – este fatală. 

În trecut am întâlnit un băiat pe care îl chema Mihai. Avea un corp bronzat, un maiou răvășit, unghiile și mâinile unei persoane care poate repara orice  – de la o rablă de mașină până la un avion. Eram împreună, stăteam lângă foc pe malul unui râu, savuram a opta ceașcă de cafea și ne plăceam nebunește. El era încântat de fata care știa să-l asculte, iar eu nu-mi puteam lua ochii de la musculatura reliefată de sub maiou.

A doua zi ne-am despărțit, promitându-ne să ne scrim scrisori de dragoste și să ne repetăm întâlnirea. Primul SMS (ăsta era ca și cum ar fi primul sărut) m-a doborât pur și simplu: „Nustiu de ke insa mie dor de u. Muah”. Mihai, dragul meu, asta nu doar că m-a doborât, asta pur și simplu m-a omorât.

 

Discuțiile noastre de mai apoi mi-au confirmat temerile, că maioul răvășit era un semn pentru cele ca mine. Flăcăul înflăcărat îmi spunea la telefon că toate fetele din orașul său sunt niște needucate care fumează și beau de la 14 ani și le fac viața un calvar bărbaților. Iar bărbații erau cei care făceau tot posibilul și aduceau bani în casă.

Cu un așa șir de noutăți dintr-un oraș provincial, eu cu viața mea din Capitală, mă simțeam un pic incomod – și anume că sunt o norocoasă. Iar cu timpul am înțeles că Mihai nu era doar departe fizic, dar și un pic cu inteligența: „Lucrezi online, da? Și cum e asta?” Pentru un moment m-am gândit: chiar, cum să-i explic unui simplu băiat ce fac eu? „Îmi pun unghiile cu manichiură franceză pe butoanele tastaturii, Mihai” – „ Și îți plătesc pentru asta?” – „Da.” – „Ai voștri acolo îs duși cu pluta”.

Nu l-am contrat. Pur și simplu am încheiat orice discuție. Pentru că să ascult de fiecare dată zeci de istorii despre cât de obosit este lucrând într-un garaj și un alt monolog despre lipsa banilor, era insuportabil. Avea nu știu de unde certitudinea că va veni în Capitală și va trăi alături de mine fericit până la adânci bătrâneți. Da, eu pot să îi iert unui bărbat lipsa costumului în garderobă, însă lipsa ambițiilor și scopurilor în viață – niciodată. Fie ele oricât de mici ar fi.

«Cea mai deșteaptă, da?»

Probabil, cea mai urât și incredibilă invidie în viață, poate fi doar a bărbaților care invidiază femeile deștepte. Femenism, emancipare, „vrăjitoarele trebuie arse pe rug!”. „Crezi că dacă ai o facultate, citești cărți, îți poți permite orice, da?!”

Cred că da.

De ce nu?

 

Despre sex la masă

Când mă întâlnesc cu un bărbat, vorbim despre muncă. Pentru că ce poate fi mai interesant decât să afli cu ce se ocupă, cum trăiește, peste ce a trecut ca să aibă toate acestea și să devină cine este acum. Iar de aceste răspunsuri am mai mare nevoie decât să știu cum a petrecut cu băieții la fotbal.

Nu trebuie să mă distrezi – nu sunt plictisită. Iar dacă acum sunt aici cu tine, înseamnă că ești interesant pentru mine. Relaxează-te și spune-mi, cine ești. Cum ai fost în copilărie, ce vrei să faci în viitor. Unde mergi, bărbate? Pe cine iei cu tine?

Înțeleg că este complicat. Înțeleg că nu ești obișnuit. Pentru că de obicei, fetele nu pun așa întrebări când vă întâlniți. E mai sigur să vorbești despre vremea de afară, să taci, să analizați gustul latte-ului din caramelă. Da asta, asta funcționează, indiscutabil. Creierul imediat începe să funcționeze. Dar de ce? Ce vom face mai departe cu corpul acesta în cămașă scumpă și saliva din colțul gurii?…

Se spune că femeile iubesc cu urechile. Însă eu, cu toată responsabilitatea declar: femeile iubesc cu creierul. Ele se pot îndrăgoste în pătrățelele de pe abdomenul tău, despre gropițele din obraji, de zâmbetul tău, dar te vor iubi cu capul. Cu capul treaz desigur.

Iar acum povestioara promisă despre sexul la masă. Dacă vreodată în discuția pe care ai avut-o cu vreo femeie, aveai ochii strălucitori ca lumițele de pe bradul de Crăciun, reacțiile erau rapide, cred că îți este cunoscut și înțeles orgasmul intelectual,  pe care îl obții datorită inteligenției interlocutorului tău.

Eu admir cu plăcere bărbații deștepți – acesta este tipul meu preferat de persoane. Pentru că a venit timpul unui nou tip de sexualitate – acea din cap.

 

Autor: Olga Primachenko

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.