TEST: Ai putea să-l faci pe bărbatul/soțul tău milionar? - #dozadesucces

TEST: Ai putea să-l faci pe bărbatul/soțul tău milionar?

30 de întrebări, 6 variante de răspuns.

Ideea că marile femei stau în spatele marilor bărbați nu este o exagerare, nu este un compliment pentru femei și nu este o legendă. Într-adevăr, în 34 din 35 de cazuri, cele mai de invidiat și răsunătoare cariere ale bărbaților nu ar fi avut loc fără prezența unor femei puternice în viața lor. Ești una dintre acestea? Ești capabilă să-ți transformi soțul/bărbatul într-un dictator, președinte, geniu recunoscut sau milionar? Răspunzând sincer la întrebările testului, vei ști acest lucru, primind sfaturi despre ce să schimbi la tine, în cazul în care nu ai capacitatea înnăscută de a-ți conduce jumătatea spre succes.

Răspunde la întrebările testului în modul „nu”/”da”.

Toate răspunsurile ” nu sunt sigur”, „nu întotdeauna”, „nu știu” sunt marcate ca fiind negative. Nu trebuie să le luăm în considerare. Răspunsurile „da” ar trebui să fie luate în considerare. Și făcând calculele, vei afla dacă îți poți face bărbatul/soțul milionar.

1. Ai crescut într-o familie în care toți bărbații au avut succes?

2. Te-ai mai întâlnit, ai mai trăit cu un bărbat de succes?

3. Cei mai mulți dintre prietenii tăi sunt de succes? Și cele mai multe prietene sunt în relații cu parteneri de succes?

4. Tu însuți ai reușit în viață? Nu – ești dispusă să te sacrifici pentru succesul soțului/bărbatului tău?

5. Ai peste 23 de ani?

6. Tu știi exact cum va reuși un bărbat, în loc să ceri succes, bani, carieră, alte sacrificii?

7. Ești o bună profesionistă la nivelul activității în care este implicat bărbatul tău?

8. După sex, simțiți o creștere a energiei, ci mai degrabă o scădere?

9. Vorbești mult nu numai despre viața de zi cu zi (cu soțul/bărbatul tău), ci și despre subiecte distractive, care ar putea părea plictisitoare pentru ceilalți oameni?

10. Bărbatul / soțul îți ascultă părerea?

11. Relația voastră nu este afectată de adulter, infidelitate?

12. Totul se rezolvă într-o conversație liniștită, cu un zâmbet, cu argumente raționale-logice?

13. Ești capabilă să aprinzi un bărbat/soț cu o idee? Să-l faci să „fiarbă”, să-l faci să se grăbească să acționeze?

14. Relația dintre jumătatea ta și tatăl său este proastă, slabă, nesatisfăcătoare?

15. Mama lui (mama soțului/mama bărbatului) nu intervine în viața ta, nu te sfătuiește, nu te îndrumă?

16. Bărbatul tău suferă (în acest moment – la momentul testului) de supraponderabilitate, dependență de droguri, alcoolism, lene, apatie?

17. Este adevărat (paragraful de mai sus) pentru tine ?

18. Nu ai fantezii, preferi să acționezi?

19. Relația ta cu bărbatul/soțul tău este pentru totdeauna – până în ultima zi a ta sau a lui?

20. Ai adunat deja o mică sumă de bani pentru a ajuta bărbatul/soțul să pornească cu dreptul în activitatea sa?

21. Ești dispusă să mori de foame, să refuzi să faci cumpărături, să trăiești într-un apartament închiriat, pentru a-i oferi bărbatului/soțului tău un avantaj, un nou început?

22. Aveți copii? Și dacă da, nu sunt necesitățile copiilor predominante în relația voastră – este totul rezonabil?

23. Ești pregătită să fii managerul, producătorul, secretara, maseuza, psihologul, antrenorul soțului tău?

24. Nu-i este rușine soțului/bărbatului tău să se laude cu tine ca soție legitimă, femeia pe care o iubește?

25. Nu are copii abandonați sau neglijați în afara familiei?

26. Știi cum să manipulezi un bărbat prin sex, tandrețe, creșterea și scăderea stimei de sine?

27. Ești sigură că soțul/bărbatul tău are suficient talent pentru a construi o afacere, o carieră, un parcurs creativ de succes?

28. Îți dedici mai puțin de 3 ore pe zi pentru tine?

29. Ai făcut un test de IQ care a avut rezultate excelente?

30. Reușești să citești mai mult de cinci cărți pe lună?

Numărăm răspunsurile cu „da”:

1-5 – Cineva ți-a spus că bărbatul/soțul trebuie să te întrețină. Din păcate, aceasta este o minciună. De asemenea, după rezultatele testului, nu ești una dintre acele femei pentru care un bărbat ar vrea să facă sacrificii voluntare, cu atât mai puțin să creadă că este obligat să facă acest lucru. Îți dorești bunuri materiale, dar nu poți să mergi mai departe de cumpărături, de dormit până la ora prânzului și de a te lăuda cu prietenele tale cu privire la prețul și calitatea machiajului tău. Așadar, mai întâi devino tu însăți o persoană valoroasă și echilibrată, iar apoi cere ceva de la bărbatul tău.

6-10 – Faptul că nu ai bani este obositor și ți-ar plăcea ca bărbatul/soțul tău să facă o schimbare. Totul este corect. Numai că nimic nu se va schimba atâta timp cât vei continua să plângi și să ceri, în loc să înveți cum să te ghidezi. Nu este suficient doar să stabilești un obiectiv efemer de genul „trebuie să-ți triplezi salariul”. Dacă un bărbat nu știe cum să facă el însuși un astfel de lucru, trebuie să fie îndrumat, motivat, sprijinit. La urma urmei, ești obligată să faci un plan clar de acțiune, să creezi o hartă de acțiune, în urma căreia soțul/bărbatul tău va conduce familia ta spre succesul material.

11-15 – Vă certați mult, nu-i așa? Motivul – tu ești puternică și soțul/bărbatul tău este puternic.  Dar, până în prezent, cererile tale, ca și orice acțiune, sunt distructive. Scandalurile nu se nasc din puterea ta, ci din faptul că, făcând afirmații, nu îi oferi bărbatului/soțului tău modalități reale de rezolvare a problemelor. Ceri, compari, insulți, dar nu-ți tratezi soțul/bărbatul ca pe un salvator de probleme materiale. Dacă te oprești și începi să-l tratezi ca pe cel mai valoros membru al ” întreprinderii ” familiei voastre, asumându-ți rolul de șef tacit al acesteia, vei face, în sfârșit, primul pas spre succesul viitor.

16-20 – Totul este în regulă, tu și soțul/bărbatul tău vă înțelegeți destul de bine. Însă, STOP! Nu sunt obiectivele tale prea mici pentru el? Te-ai simțit stânjenită să planifici viitoarele sale succese și, odată cu ele, viitoarele venituri materiale ale familiei tale? Pentru că nu i-ai arătat bărbatului tău că tu crezi că este excepțional și, prin urmare, capabil să atingă cele mai incredibile înălțimi, nu i-ai stârnit dorința de a acționa în mod serios. Schimbă abordarea, și totul imediat – crede-mă!!! – va începe să se schimbe.

21-25 – Ești perfectă! Exact genul de femeie puternică care își va determina soțul/bărbatul să ajungă la realizări incredibile! Ai răspuns sincer la toate întrebările testului, recunoscând în mod voluntar că ai anumite defecte, că nu ești pe deplin competentă. Absența încrederii în sine dureroase va funcționa întotdeauna pentru tine și va ierta soțul / bărbatul pentru greșeli, precum și vei putea învață constant, schimbând strategia acțiunilor tale. De asemenea, în virtutea unei autocritici rezonabile și a unei minți limpezi, ai creat iluzia superiorității soțului tău.  Și o astfel de manieră de acțiune în stilul „cardinalului gri” va asigura întotdeauna un succes maxim.

26-30 – Rezultate incredibile! Dar numai viitorul tău și al soțului/bărbatului tău nu este încă sigur. Ești prea dominantă, privându-l de orice inițiativă. Și astfel, chiar dacă îți orientezi cealaltă jumătate spre succes, vei ajunge mai degrabă la un executant ascultător al sarcinilor tale decât la un profesionist fericit la locul de muncă, care nu se bucură de inspirație ca un creator. Slăbește strânsoarea, reduce presiunea! Cel puțin oferă-i bărbatului/soțului iluzia că el este responsabil de tine. Și o astfel de politică va aduce rezultate mai tangibile și le vei obține mult mai repede.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.