Test de personalitate: Ce spune forma unghiilor tale despre caracterul tău - #dozadesucces

Test de personalitate: Ce spune forma unghiilor tale despre caracterul tău

1_All-600x325

Acest test este pentru cei care le place rapiditatea. Dacă încă nu ai înțeles ce fel de caracter ai, a venit timpul să o faci.  Mai mult decât atât, a venit timpul să-ți studiezi unghiile. Dacă în imaginea de mai sus nu găsești forma exactă a unghiei tale, alege-o pe acea care este asemănătoare.

f1

Unghii lungi dreptunghiulare

Dacă ai unghiile lungi și dreptunghiulare înseamnă că ești o persoană comunicabilă, care, pe lângă toate, are și o minte ageră. Primești satisfacție de la cunoștințe și oameni noi și ești încântat să trăiești experiențe noi. Atunci când este vorba de carieră, mergi după proverbul: de șapte ori măsoară, odată taie. Analizezi tot ce ai în cale pentru a lua o decizie cât mai corectă.

f2

Unghie lată și subțire

Ești o persoană cu mintea lucidă care îi analizează pe toți și pe toate. Gândești înainte de a vorbi și deseori oamenii cer sfaturi de la tine. Te pricepi foarte bine la oameni și instinctele tale niciodată nu au dat greș. Unor oameni ca tine le place să descopere și să creeze ceva nou. Sunt interesați de tot ce este practic și util.

f3 (1)

Unghii scurte și rotunjite

Ești o persoană energică, creativă și cu un talent înnăscut. Oferi fericire și emoții pozitive oamenilor din jurul tău. Atunci când îți faci noi prieteni, rămâi devotat până la sfârșitul vieții și faci orice ca să îi protejezi pe cei pe care îi iubești. Ești o persoană care știe ce își dorește și face orice pentru a obține acel lucru.

f4

Unghii scurte cu vârfuri neclare

S-ar putea să ai unghiile cu vârfuri neclare din cauza că mai tot timpul le rozi? În acest caz, s-ar putea că ești o persoană ageră și care observă tot ce se întâmplă în jurul său. Prețuiești relațiile pe care le ai cu prietenii vechi și ești sceptic față de relațiile noi. S-ar părea că ești o persoană insuportabilă, însă în interiorul tău se află o furtună de emoții. Prietenii tăi știu că pot afla întotdeauna adevărul de la tine, chiar dacă nu întotdeauna acesta este dulce.

f5

Unghie mare pătrată

Ești o persoană căreia îi place să muncească și ești un lider înnăscut, care este responsabil pentru tot ceea ce face. Oamenii au încredere în tine pentru că fiecare știe că poate să se bazeze pe tine. Atunci când faci ceva, faci totul corect. Însă asta nu înseamnă doar că ești un workaholic. În suflet ești o persoană veselă care știe cum să petreacă într-o gașcă prietenoasă.

f6

Unghii triunghiulare

Ai un caracter curajul și hotărâtor, care știe ce își dorește. Atunci când este vorba de muncă, ai o replică: muncește ușor, fără să depui prea mult efort. Și asta deoarece cântărești foarte bine deciziile înainte de a acționa.

f7

Unghii lungi și ovale

Dacă unghiile tale au o formă ovală, asta înseamnă că ești o persoană creativă. Ai o imaginație bogată și te bucuri să te afli înconjurat de lucruri frumoase. Oamenii sunt atrași de tine, mai ales în momentele când sunt cuprinși de emoții puternice pentru că la tine găsesc liniște. Unii spun că îți iei prea multe angajamente asupra ta, însă, în realitatea, munca te face un om fericit, mai ales în momentele când aduci beneficii pentru alții.

f8

Forma cuticulei neobișnuită

Asta înseamnă că ești o personalitate puternică,  care se ferește de cuvântul „obișnuit” ca de ciumă. Întotdeauna iei decizii neobișnuite.  Ești capabil că primești satisfacție pentru că orice ai face tu nu poate fi plictisitor.

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.