Test de personalitate de la psihologul fericirii - #dozadesucces

Test de personalitate de la psihologul fericirii

Alege una dintre cele 9 imagini și află ce fel de personalitate ești.

kru

1. Mărinimos și moral

Încerci întotdeauna să fii cel mai bun. Ai cele mai înalte ambiții și standarde. Oamenilor li se pare că este foarte dificil să se afle în compania ta, însă de fapt ție îți este mai greu când ești singur. Muncești foarte mult, însă nu ești egoist. Muncești pentru că vrei să faci lumea mai bună. Iubești până în momentul când ești rănit. Dar după… nu încetezi să iubești. Foarte puțini sunt oamenii care prețuiesc cu adevărat ceea ce faci.

2.Interesant și sincer

Ești o persoană responsabilă căreia îi place să aibă grijă de alții. Crezi în munca curată și îți iei prea multe responsabilități asupra ta. Ai un caracter simplu. Câștigi cu ușurință încrederea oamenilor și întotdeauna ai ceva interesant de povestit.

3. Deștept și misterios

Ești un gânditor perfect. Gândurile și ideile tale sunt cele mai importante. Îți place să analizezi fiecare idee și teorie în singurătate. Ești introvert. Găsești limbă comună cu cei cărora le place să gândească și să învețe.Nu ești o persoană superficială. Întotdeauna încerci să faci ceea ce este corect, chiar dacă o parte din societate nu este de acord cu tine.

4. Pătrunzător și filozofic

Ești o persoană deosebită, unică. Alături de tine nu sunt oameni care ți-ar putea semăna măcar într-un fel. Ești o persoană care se bazează foarte mult pe intuiție. De multe ori ești înțeles greșit, iar asta te rănește. Ai nevoie de spațiu intim. Creativitatea ta trebuie să fie dezvoltată și trebuie respectată de cei din jur. Ești o persoană care vede foarte bine părțile pozitive și negative ale vieții. Ești foarte emoțional.

5. Încrezut și dominant

Ești o persoană independentă. Trăiești după principiul „Fac totul singur”. Ai încredere doar în forțele proprii. Știi cum să rămâi puternic pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești. Știi ce îți dorești și mergi fără teamă să-ți îndeplinești scopurile. Singurul lucru pe care îl aștepți de la ceilalți – este sinceritatea. Ești gata să afli adevărul.

6. Cuceritor și energic

Ești o persoană foarte veselă. Te afli într-o permanentă armonie cu lumea din jur. Ești spontan. Mereu plin de entuziasm. Întotdeauna spui „da”, mai ales în situațiile când este vorba de vreo aventură. De foarte multe ori uimești și chiar șochezi oamenii. Pur și simplu permanent ești tu însuți. Ești interesat de tot ce te înconjoară.

7. Fericit și sentimental

Ești o persoană foarte înțelegătoare. Asculți cu atenție oamenii, fără să îi judeci. Ești de părere că fiecare persoană are dreptul să-și aleagă propriul drum în viață. Ai o atitudine relaxantă față de evenimentele din jur și față de oameni. Reziști cu ușurință la stres și foarte rar te îngrijorezi. De regulă, ești foarte relaxat. Petreci timpul eficient, fără să deraiezi din drumul tău.

8. Bun și emoțional

Construiești foarte ușor relații cu cei din jur. Ai foarte mulți prieteni și îți place să le faci viața mai ușoară. Ai o aură caldă și luminoasă. Oamenii se simt foarte comod în prezența ta. În fiecare zi te gândești cum să devii mai bun. Vrei să fii interesant, înțelegător și unic. Ai nevoie de iubire mai mult ca orice pe această lume.

9. Plin de optimism și norocos

Ești de părere că viața este un dar și faci în așa fel încât să te folosești cât mai mult de ceea ce îți este dat. Ești foarte mândru de ceea ce ai obținut în viață. Cu cei care iubești ești gata să împarți și bucuriile și tristețile. Întotdeauna vezi partea plină a paharului. Folosești fiecare ocazie pentru a ierta, a învăța și a crește. Viața este foarte scurtă pentru a face altceva.

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.