Test: Fără să te gândești prea mult, alege animalul pe care îl vezi în imagine

Pisică

Vorbește despre faptul că nu vrei să accepți începutul unei noi săptămâni de muncă, îți este dor de vacanță și vrei cât mai repede să mergi la pauză. Dar și mai mult aștepți sfârșitul zilei de muncă. Pentru că doar atunci vei putea să te întorci acasă și să te așezi confortabil în fotoliu cu o carte în mână sau să privești serialul preferat.

Câine

Simți suportul prietenilor și cu capul ridicat ești gata să faci față oricărei probleme. Motivația – e o chestie bună. Însă trebuie să analizezi fiecare situație la rece pentru a înțelege dacă poți să o rezolvi de unul singur. Încrederea în cei din jur îți poate schimba des planurile. Însă uiți de asta pentru că niciodată nu ai tras pe nimeni pe sfoară.

Leu

Ești fantastic! Ți se spune des asta, nu-i așa? Datorită noii coafuri? Dar se pare că nu ai nevoie de o coafură nouă pentru a te simți la înălțime. Ai ceva ce atrage priviri, respect și admirație. Și invidie. Nu-i judeca dur. Încearcă să-i privești pe cei din jur de la nivelul lor, dar nu de pe o treaptă mai sus.

Cal

În aceste momente este ceva ce te intimidează și îți limitează libertatea. Probabil că fugi după șeful tău, strigându-i: „Vreau în concediu! Concediu! Vreau în concediu!” Calmează-te! Toți merg în concediu! Însă acum trebuie să te calmezi și să fii mai productiv, așa precum este animalul pe care l-ai ales tu.

Lebăda

Ești îndrăgostit. Și ăsta e motivul pentru care totul în jur ți se pare minunat, inclusiv și doamna de la casă care nu doar că este nemulțumită de viața sa, dar este nemulțumită că are cumpărători. Este o perioadă minunată. Încearcă să o păstrezi cât mai mult, măcar până la următorul salariu.

Pinguin

Cum ți-a reușit? Aici nu este niciun pinguin! Privește încă odată. Oricum vezi un pinguin? De vină este fantezia ta bogată, care îi impresionează pe prietenii tăi și pe oamenii străini îi șochează.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.