Test psihologic. Alege o piatră prețioasă și vei afla un secret despre tine - #dozadesucces

Test psihologic. Alege o piatră prețioasă și vei afla un secret despre tine

kamen

Alege o piatră din imaginea de mai sus. Care ți-a plăcut cel mai mult? Alegerea va spune multe despre tine…

1. Perlă

Dacă ai ales perla, înseamnă că ești o persoană foarte mândră și cu demnitate. Ești deștept, îi ajuți pe cei din jurul tău, iar în casa ta este întotdeauna curat. Ești liniștit, bun și întotdeauna gândești înainte să vorbești. S-ar putea ca alegerea ta să însemne că ești aproape de mari schimbări în viața.

2. Rubin

Dacă îți place rubinul înseamnă că ești un aventurier, pasional și energic. Ești întotdeauna pe val și știi ce trebuie să faci pentru ca să-ți fiarbă sângele în vene. Ești plin de energie, însă cea mai mare parte din ea o pierzi în lupta cu morile de vânt.

3. Diamant

Dacă ți s-au oprit ochii pe diamant – ești o persoană puternică, hotărâtoare și mândră. Tu ești acel om care dă viață tuturor celor din jur. Ești un om neînfricat, iar schimbările și aventurile au un rol important pentru tine.

4. Topaz albastru

Oamenii care aleg această piatră sunt, de obicei, liniștiți și echilibrați. Ei pot să se bucure de viață și, în general, de lucrurile și detaliile mici care o fac frumoasă. Energia ta are un efect liniștitor asupra celor din jur, iar capacitățile tale de comunicare sunt perfecte.

5. Olivină

Dacă ai ales anume această piatră înseamnă că tot ce contează cel mai mult pentru tine este căutarea „eului” și a armoniei, atât cu cei din jurul tău, cât și cu tine. Olivina este o piatră misterioasă și rară. Poate fi găsită ori sub pământ ori în locurile în care au căzut meteoriți. Asta înseamnă că ești o persoană „rară” și valoroasă.

6. Acvamarin

Se pare că iubești foarte mult oceanul. Ești cunoscut ca fiind o persoană foarte compătimitoare, capabil să asculte pe cei din jur.  În același timp ești plin de energie și în căutarea noilor senzații. Se pare că ai o atitudine mult mai indiferentă față de problemele tale decât de cele ale celor din jur.

Ești de părere că să trăiești o viață bună înseamnă să trăiești vesel și în confort. Dorul – asta te împiedică uneori să fii liber.

7. Tanzanit

Ești o persoană sentimentală și pasională. Ceri să fii iubit și să iubești în egală măsură. Și ai și o intuiție de invidiat. Ascult-o mai des. Rar va da greș.

8. Citrin

Dacă îți place citrinul, înseamnă că ești un om creativ. Dar în același timp ești o persoană caldă și bună. Ești un partener ideal pentru muncă și familie. Pentru unii, ești o rază de lumină pe un cer posomorât.

9. Turmalin roz

Turmalinului i sunt atribuite persoanele sentimentale și compasionale. Ele sunt sincere și un pic naive. Însă asta nu înseamnă că ele sunt slabe. Dacă să lustruiești un pic această piatră, el va străluci orbitor. La fel și cu tine. Ești greu de înfuriat, însă dacă cineva totuși reușește, PĂZEA! vine uraganul.

10. Ametist

Tu ești o persoană vie, deșteaptă și perseverentă. Emani energie și încredere. Nu este nimic care te-ar putea opri din drumul tău.

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.