Testul care îți spune care sunt punctele forte ale caracterului tău - #dozadesucces

Testul care îți spune care sunt punctele forte ale caracterului tău

Astăzi îți voi propune un test foarte interesant care îți va stabili punctele forte ale caracterului tău. Odată ce vei afla care sunt acestea, vei putea alege direcția pe care să mergi mai departe.

În fața ta ai 8 desene cu oameni „creați” din figuri geometrice. Alege un desen cu care te asociezi mai mult și mai jos vei afla detalii despre tipul tău de personalitate și despre punctele tale forte.

1353574041_1353392467_test

1 tip – «conducătorul»
De obicei sunt persoane care sunt orientați spre dirijarea și conducerea unei activități sau a unei organizații. Posedând un comportament bazat pe valorile etice și sociale, au darul de a povesti, bazându-se pe capacitățile pe care le au. Se adaptează ușor în sfera socială, însă dorința lui de dominare asupra celor din jur are limitele sale.

2 tip – «responsabilul»
Posedă multe dintre calitățile unui conducător, însă deseori se confruntă cu îndoieli atunci când trebuie să ia o decizie.
Asemenea tipuri de persoane sunt mai orientați spre „capacitatea de a face ceva”, nivel ridicat de profesionalism, este foarte responsabil și are multe cerințe atât față de sine cât și de cei din jurul său, prețuiește dreptatea. De cele mai multe ori suferă de boli ale sistemului nervos.

3 tip – «îndoielnicul»
Se caracterizează prin posedarea mai multor capacități atât intelectuale cât și practice. De obicei asemenea persoane se plictisesc repede într-un domeniu. Ei pot alege două lucruri total diferite, să aibă hobby-uri pe care să le considere a doua profesie. Deteste murdăria și dezordinea, iar din această cauză se ceartă deseori cu cei din jur. Sunt caracterizați printr-un nivel de sensibilitate sporit și deseori nu cred în forțele proprii. Întotdeauna au nevoie de o susținere ușoară.

4 tip – «savantul»
Aceste persoane cu ușurință fac abstracție de realitate, au o gândire „conceptuală” și se deosebesc prin teoriile cărora le dau viață. De obicei sunt echilibrați emoțional și acționează rațional. Persoanele cu un asemenea caracter fac parte din domeniul filmului, circului, a teatrului, etc.

5 tip – «intuitivul»
Aceste persoane au o sensibilitate înaltă a sistemului nervos. Cu ușurință trec de la un lucru la altul și deseori îi poți vedea în postura apărătorilor minorităților. Sunt iubitori de nou. Sunt altruiști, își demonstrează grija față de ceilalți și au o imaginație bogată.Au propriile norme morale, un autocontrol bine dezvoltat și au o atitudine negativă față de factorii ce le îngrădesc libertatea.

6 tip – «creatorul»
Acestea sunt persoanele care au o fantezie impunătoare și activează în domeniul artei. Sunt introverți și au propriile reguli morale, neacceptând o influență din exterior. Sunt emoționali și cu toate acestea, ideile lor sunt originale întotdeauna.

7 tip – «emotivul»
Sunt persoane care au un nivel ridicat de sentimentalism și emotivism față de alte persoane, detestă filmele cu violență, deoarece sunt afectați emoțional de acestea. Grijile și problemele altor oameni îi pun în gardă, fiind compătimitori. Își direcționează toată energia în ajutorul persoanelor care s-au pomenit în situații dificile.

8 tip – «insensibilul»
Este opusul „emotivului”. Nu simte niciodată problemele și emoțiile celor din jur și se comportă cu ei rece, punând presiune asupra lor. Dacă este un specialist bun, atunci va obliga persoanele să facă așa cum el crede de cuviință.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.