Ţine minte: Totul va fi bine!

Rostește cu voce tare: va trece și asta! Pentru că așa e întotdeauna. Migrena, durerea, tristețea – toate trec, trebuie doar să aștepți puțin.

Dar tocmai în timp, de cele mai multe ori, ne-am obișnuit să ne limităm. Vrem să accelerăm cursul natural al evenimentelor, să monitorizăm orice situație și să stabilim în mod independent direcția viitoare pentru lucruri.

Chiar de la naștere omul nu are destulă răbdare, în schimb are o mare dorință de a deveni cel care va hotărî cum ar trebui să se întâmple anumite lucruri. Deși nu recunoaștem acest lucru, fiecare dintre noi vrea putere, fără să țină cont de faptul că niciunul dintre noi nu poate controla pe deplin lumea din jur. Viața este prea imprevizibilă pentru asta. Putem alege doar timpul și modul în care vom merge mai departe, dar timpul nu poate fi controlat.

Cu siguranță, toată lumea a auzit deja că suferința nu durează o veșnicie, chiar dacă se pare că nu are final. Ne-am aflat într-o situație în care ni sa spus să nu ne agățăm de ceea ce se întâmplă și să nu lăsăm circumstanțele să ne tragă la fund. În astfel de momente, este dificil pentru o persoană să vadă altceva în afară de suferința sa. Dar durerea este, într-adevăr, temporară. Și cel mai dificil lucru aici este să înțelegi că durata acestei perioade va varia în funcție de circumstanțe.

Confruntându-te cu problemele vieții, tu singur alegi cum să le faci față.

În interiorul fiecărei persoane există puterea de a alege fericirea, definindu-și propriul mod de a supraviețui și de a depăși obstacolele.

Acest lucru nu înseamnă că nu vei suferi, pur și simplu amintește-ți că în tot timpul acestor suferințe ai întotdeauna o alegere. Nu îți permite să devii victimă a circumstanțelor. Ești mult mai mult decât mediul și variabilele vieții tale.

Îţi doresc să realizezi cât mai curând că viaţă fără dificultăţi, oricum ar fi ele, nu există. Le arătăm altora ce vrem să le arătăm, împărtășind cu ei acele momente ale vieții pe care vrem să le împărtășim. Și suntem departe de a ne exprima mereu gândurile, experiențele sau luptele interne.

Te rog, indiferent de ce se întâmplă, nu uita niciodată că totul va fi în regulă cu tine.

Dă-ți ocazia să îţi umpli viaţa cu impresii și experiențe. Va trebui să te confruntați cu dificultăți și să iei decizii despre cum să le depășeşti. Va trebui să cauți căi de a continua, indiferent de cât de dificile pot părea obstacolele din calea vieții tale. Dar cu siguranță vei ajunge la partea opusă, plină de încredere că alegerea pe care ai făcut-o a fost cea potrivită, chiar dacă te-a făcut să mergi pe drumul de alternativă.

Aminteşte-ţi că oricare dintre căile pe care le alegi este o sursă valoroasă de cunoaștere și fiecare curbă spune cine eşti şi cine vei deveni. Lumea este plină de oportunități pentru cei care le caută. Nu ar trebui să fii ca oamenii care se închid în faţa a tot ce este nou. Alege să te dezvolţi.

Dezvoltarea personală este imposibilă fără durere și suferință, așa cum este imposibil fără triumf sau bucurie.

Permite-ți să te dezvolți și să te bucuri de fiecare moment al vieții tale, indiferent dacă este bun sau rău. Permite-ți să trăieşti aici și acum și îţi promit că vei fi bine.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.