Top 30 filme motivaționale

Aceste filme te vor inspira, te vor înveseli și te vor face să te uiți la viața ta într-un mod nou. Vizionare plăcută!

Nu îți poți realiza planurile tale sau nu ai suficientă motivație pentru a-ți atinge obiectivele? Nu vine starea de spirit potrivită și totul pare gri? Atunci filmele acestea sunt pentru tine! Te vor inspira, te vor înveseli și te vor face să te uiți la viața ta într-un mod nou. Vizionare plăcută!

1. Gladiatorul
Subiectul filmului: În marele Imperiu Roman nu era lider militar egal cu generalul Maximus. Legiunile invincibile, comandate de acest războinic nobil, l-au idolatrizat și îl puteau urma chiar și în iad. Dar sa întâmplat așa încât curajosul Maximus, care era gata să lupte împotriva oricărui adversar într-o luptă echitabilă, era neputincios împotriva intrigilor perfidioase ale curții. Generalul a fost trădat și condamnat la moarte. În mod miraculos, evitând moartea, Maximus devine Gladiator.

2. Nu renunța niciodată

Subiectul filmului: Jake Tyler, împreună cu întreaga sa familie, se mută în Orlando pentru a susține dorința fratelui mai mic de a face progrese în cariera profesională de tenis. Jake, care în orașul său natal a fost o stea a echipei de fotbal, se transformă într-un necinstit într-un loc nou…

3. Vagabondul milionar

Subiectul filmului: Jamal Malik, un orfan de 18 ani din cartierele orașului Mumbai, este la doar un pas de a câștiga jocul TV „Cine vrea să devină milionar? “ și câștigă 20 de milioane de rupii. După întreruperea jocului, poliția îl arestează pentru suspiciune de fraudă. De unde știe un tânăr care a crescut pe stradă atât de mult?

4. Turnuri Gemene

Subiectul filmului: Povestea luptei eroice pentru viețile a doi polițiști de la Port Otoriti – John McLaughlin și Will Himeno, care se aflau sub ruinele Turnului World Trade Center căzut la 11 septembrie 2001, după ce au fost trimiși la locul atacului terorist pentru a ajuta victimele …

5. În căutarea fericirii

Subiectul filmului: Chris Gardner este un tată singuratic. Educându-și fiul de cinci ani, Chris face tot ce îi stă în putință pentru a face ca copilul să crească fericit. Lucrând ca vânzător, nu poate plăti apartamentul și sunt evacuați. O dată ajunși pe stradă, dar nu doresc să renunțe, tatăl este angajat ca intern într-o companie de brokeraj…

6. Secretul

Subiectul filmului: Ben și Hana Marys sunt un cuplu minunat. Ei s-au căsătorit cu mult timp în urmă, dar încă se iubesc la fel ca în prima zi. Au o fiică de 16 ani, Samantha, care, la fel ca toți adolescenții de vârsta ei, nu este întotdeauna ușor de manevrat. Într-o zi, revenind dintr-o vacanță, Hana și Samantha intră într-un accident de mașină. Hana moare la spital, dar sufletul ei se mută în corpul fiicei sale.

7. Războinic pașnic

Subiectul filmului: Dan Millman este un gimnast talentat care visează să participe la Jocurile Olimpice. El are totul: premii, prieteni de echipă, motociclete rapide, fete și petreceri nesăbuite.

Lumea lui Dan se întoarce cu susul în jos atunci când întâlnește un străin misterios numit Socrate, care are suficiente oportunități pentru a deschide o nouă lume a puterii și înțelegerii. După o vătămare gravă, cu ajutorul lui Socrate și a unei tinere efemere pe nume Joy, Dan înțelege că are multe de învățat…

8. Rocky

Subiectul filmului: Cine este Rocky Balboa? – acesta este un om de legendă, timid, dar extrem de încăpățânat și talentat boxer, care nu s-a cruțat și a crescut de jos până la partea de sus a faimei. Nu-i pasă că fața lui se transformă într-o mizerie sângeroasă, întotdeauna merge până la capăt și se pare că va muri mai degrabă decât să-și arate slăbiciunea.

9. Cerul din octombrie

Subiectul filmului: În octombrie 1957, a avut loc un eveniment de importanță epocală. Uniunea Sovietică pentru prima dată în istoria omenirii a lansat pe orbita Pământului primul „satelit”. Lumea s-a schimbat. Lansarea unei rachete sovietice a făcut o impresie de durată pentru un băiat numit Homer Hickham dintr-un mic oraș minier Colwood din Virginia de Vest. Serios „bolnav” de spațiu, Homer decide să-și construiască propria rachetă.

10. Yamakasi

Subiectul filmului: Yamakasi – este un film minunat despre șapte tineri care, continuând tradițiile misterioase „ninja”, și-au creat propria artă: arta mișcării. Ei nu se tem de nici un pericol și păstrează impertinența în orice situație. Dar într-o zi se întâmplă un accident.

11. Să baţi la poarta cerului

Subiectul filmului: Soarta aduce eroii principali la spital, unde medicii le dau o condamnare la moarte. Timpul vieții lor este foarte limitat. Evenimentele ulterioare din film se desfășoară într-un ritm rapid. Furând o mașină cu un milion de mărci germane în portbagaj, ei fug din spital.

12. Închisoarea îngerilor

Subiectul filmului: Bancherul de succes Andy Dufrein este acuzat de uciderea soției sale și a iubitului ei. Odată ajuns în închisoare sub numele de Shawshank, el se confruntă cu cruzimea și fărădelegea care predomină pe ambele laturi ale gratiilor. Dar Andy, înarmat cu o minte vie și un suflet bun, refuză să se supună sentinței destinului și începe să dezvolte un plan incredibil de îndrăzneț pentru eliberarea sa.

13. Inimă neînfricată

Subiectul filmului: Filmul începe în 1280 în Scoția. Aceasta este povestea legendarului erou național William Wallace, care sa dedicat luptei împotriva britanicilor în timpul regelui Edward Longnog

14. Rețeaua de socializare

Subiectul filmului: Filmul spune povestea creării uneia dintre cele mai populare rețele sociale de pe internet-Facebook. Succesul răsunător al acestei rețele în rândul utilizatorilor din întreaga lume a schimbat pentru totdeauna viețile colegilor de la Universitatea Harvard, care l-au fondat în 2004 și de câțiva ani au devenit cei mai tineri multi-milionari din Statele Unite.

15. O iubire fără sfârșit 

Subiectul filmului: După moartea lui Chris Nielsen într-un accident de mașină, el, după ce a câștigat nemurirea, încearcă să rămână aproape de frumoasa sa soție muritoare, Annie. Cu ajutorul unui spirit prietenos, atribuit lui ca ghid, el începe să se obișnuiască cu noua lui existență într-un mediu care nu poate fi numit decât paradis. Dar când soția lui înnebunită de durere se sinucide, ea este blestemată și expulzată pentru totdeauna în iad. Datorită ajutorului prietenilor săi cerești, Chris merge pe cea mai periculoasă și mai dureroasă călătorie din viața sa, altfel spus, în viața de după moarte.

16. Ultimele dorințe

Subiectul filmului:  Așa au decis cei doi pacienți cu cancer din camera spitalului, când au auzit verdictul. Unul dintre ei este un miliardar, iar cel de-al doilea mecanic auto erudit. Ei fac o listă de lucruri de făcut înainte de a juca într-o cutie și se îndreaptă spre o călătorie în jurul lumii, călătoria vieții lor.

17. Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul

Subiectul filmului:  Personajul principal depresiv a spus întotdeauna tuturor ” nu „— – de exemplu, prietenilor, dacă îl cheamă undeva. Dar într-o zi el încheie un acord prin care trebuie întotdeauna să răspundă ” da ” la orice expresie…

18. 8 Mile

Subiectul filmului:  Detroit, anul 1995. Politica genială și promițătoare a dezvoltării industriale a orașului eșuează și duce la haos și confuzie, ceea ce are ca rezultat unul dintre cele mai serioase conflicte din istoria americană între popoarele albe și cele de culoare. Oamenii care locuiau pașnic în apropiere erau pe laturile opuse ale baricadelor. Autostrada de 8 mile, care desparte Detroitul de suburbii, devine o linie de divizare dintre popoarele albe și negre.

19. Misiune pe Marte

Subiectul filmului: Atunci când prima expediție cu echipaj pe Marte suferă o catastrofă misterioasă, misiunea de salvare este trimisă să investigheze tragedia și să salveze supraviețuitorii. Dar, la sosire, descoperă ceva surprinzător de neobișnuit, în fața lor se dezvăluie marele secret al omenirii.

20. Colateral

Subiectul filmului: Șoferul de taxi se află într-o poziție de ostatec atunci când un asasin intră în mașină, forțându-l să conducă toată noaptea mulți kilometri prin Los Angeles de la o victimă la alta. Trebuie să se salveze pe sine însuși și pe ultima țintă a ucigașului…

21. Greu de ucis

Subiectul filmului: Într-un zgârie-nori din Los Angeles, polițistul John McClain conduce o luptă mortală cu o bandă de teroriști politici care au luat ostatici două zeci de oameni, printre care și soția sa. Totul a început cu faptul că bărbatul a venit în oraș la soția sa, a fost la recepția de Crăciun, și sa încheiat cu un adevărat război…

22. Renăscut din cenușă

Subiectul filmului: După ce a suferit mai multe înfrângeri la rând, promițătorul boxer în categoria grea Jim Braddock este forțat să renunțe la acest sport. În timpul Marii Depresiuni, Braddock se angajează la orice loc de muncă pentru ași hrăni soția și copiii. Cu toate acestea, el încă mai speră să se întoarcă în ring. Și într-o zi i se oferă o astfel de șansă.

23. 3 zile de coşmar

Subiectul filmului: Viața lui John părea perfectă, până când soția sa frumoasă a fost arestată sub suspiciunea de crimă. În timp ce Lara se află în închisoare, John singur își educă fiul și încearcă să-i dovedească nevinovăția în toate modurile. Dar când căile legale de eliberare a iubitei sale sunt epuizate, singurul lucru care îi rămâne este să elaboreze un plan sofisticat de evadare.

24. Strania poveste a lui Benjamin Button

Subiectul filmului: Un film despre un bărbat care s-a născut la vârsta de 80 de ani și apoi… a început să devină mai tânăr. Acest om, ca fiecare dintre noi, nu a putut opri timpul. Filmul povestește despre destinul său unic, despre oameni și evenimente care îl așteaptă înainte, despre dragostea pe care o va găsi și o va pierde, despre bucuriile vieții și tristețea pierderilor și despre ceea ce rămâne cu noi odată cu trecerea timpului.

25. Vârful piramidei

Subiectul filmului: Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni câștigă la loterie milioane de dolari și tu nu? De ce câștigi 4.000 de dolari pe an iar o secretară de la Microsoft câștigă 140.000 de dolari? De ce un prost conduce un Ferrari nou, iar tu abia ai acumulat bani pentru un Volvo folosit? Sunt acești oameni mai inteligenți sau mai buni decât tine? Aceleași întrebări s-a întrebat și Seth Davis, un tânăr jucător, care a deschis un mic cazinou subteran în apartamentul său.

26. Dansul dragostei

Subiectul filmului: Tyler Gage este un dansator de stradă. Stilul de viață nebun și riscant îl face să intre în conflict cu societatea. După un alt incident, Tyler intră într-o școală în care va fi forțat să lucreze pedeapsa sub formă de muncă corecțională. Acolo se întâlnește cu o fată care îi deschide ochii asupra talentului său și a lumii din jurul lui…

27. 1 + 1

Subiectul filmului: După ce a suferit un accident, Philip , un aristocrat bogat, angajează să-l ajute pe cei mai puțin potriviți pentru această slujbă, este vorba de Driss, un tânăr rezident al suburbiei, care tocmai a fost eliberat din închisoare. În ciuda faptului că Philip este legat de scaunul cu rotile, Driss reușește să aducă spiritul aventurii în viața măsurată a aristocratului.

28. Django dezlănțuit

Subiectul filmului: Un vânător de recompense excentric, cunoscut și sub numele de” dentist”, împușcă cei mai periculoși criminali. Munca este una complicată, și fără un asistent de încredere este indispensabil. Dar cum să găsești un astfel de asistent și nu foarte scump? Un sclav fugar pe nume Django este un candidat minunat. Cu toate acestea, noul asistent are motivele sale-ceva de rezolvat…

29. Viaţa lui Pi

Subiectul filmului: Aceasta este povestea fiului proprietarului unei grădini zoologice indiene, un băiat pe nume Pi. El cunoaște lumea, învață să-și apere principiile, caută propriul drum spre Dumnezeu, trăind prin canoanele celor trei confesiuni, se îndrăgostește… Dar prin voința destinului, familia lui este forțată să emigreze. La jumătatea distanței dintre India și Canada, nava se prăbușește, iar Pi rămâne în barcă împreună cu tigrul Bengal, hiena, Zebra și urangutanul. În jur apă fără margini, și înainte-necunoscutul…

30. Rory O’Shea a fost aici

Subiectul filmului: Michael are 24 de ani și aproape toată viața a petrecut într-o casă pentru persoanele cu dizabilități, unde a ajuns cu paralizie cerebrală. El întâlnește un nou pacient al clinicii-Rory o ‘ Shea, care a fost legat de o atrofie musculară în scaun cu rotile. La fel ca Michael, el nu se poate mișca, dar asta nu-l împiedică pe Rory să se bucure de viață în felul său. Curajul și indiferența față de loviturile destinului devin un exemplu excelent pentru Michael.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.