Toți oamenii bogați au un secret comun - #dozadesucces

Toți oamenii bogați au un secret comun

pexels-photo

Oamenii cu care interacționăm în fiecare zi au o influență mai mare asupra noastră, decât credem noi. Mai mult decât atât, relațiile tale de prietenie pot influența câștigul tău financiar.

Thomas Corley a studiat obiceiurile oamenilor bogați timp de 5 ani. El a descoperit că toți cei bogați au un secret comun: ei ignoră persoanele pesimiste.

„Ajungând milionari datorită eforturilor proprii, acești oameni doresc să comunice doar cu cei care le trezesc asociații pozitive. Ei apreciază optimismul, perseverența, entuziasmul și starea de spirit pozitivă” – a declarat expertul.

86% dintre bogații care au fost subiecții de cercetare a lui Corley, au recunoscut că își doresc să cunoască oameni care gândesc pozitiv și sunt preocupați să identifice metode de a câștiga bani.

Pe de altă parte, ei sunt capabili să limiteze influența asupra lor a oamenilor „toxici”.

Importanța ignorării oamenilor și prietenilor negativi și înlocuirea lor cu analoagele pozitive este greu de evaluat. Aceasta este o caracteristică a tuturor oamenilor care au fost studiați de Corley.

Concluzia: toți noi, și săracii, și bogații, vrem noi sau nu, în subconștient, imităm oamenii cu care ne asociem sau cu care vorbim.

„Un succes de lungă durată în viață este garantat atunci când ești înconjurat de un anturaj pozitiv”, – a spus Corley.

Apropo, el nu este unicul care a presupus că cea mai importantă condiție pentru un succes financiar – este pozitivismul și relațiile pozitive. 100 de ani în urmă la acest fapt a atras atenție jurnalistul Napoleon Hill. El a ajuns la această concluzie după ce a realizat sute de interviuri cu 500 dintre cei mai bogați oameni din acele vremuri.

„Bărbații și femeile obișnuiesc să copieze obiceiurile oamenilor cu care comunică. Iar puterea gândului, la rândul său, este de asemenea importantă”, – a scris Hill în cartea sa „De la idee la bani”.

Același lucru este valabil și în sens opus: nu vei avea nicio șansă la succes dacă vei comunica cu oameni pesimiști, încărcați cu energie negativă.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.