Un test de cinci minute care te va ajuta să-ți descoperi cele mai ascunse gânduri și dorințe - #dozadesucces

Un test de cinci minute care te va ajuta să-ți descoperi cele mai ascunse gânduri și dorințe

Un mod simplu de a-ți afla cele mai ascunse gânduri, în doar 5 minute!

Te-ai săturat de agitație, rutină și monotonie? Vrei să faci un mic efort cerebral, să te relaxezi, să visezi și, în cele din urmă, să afli ce ascunde subconștientul tău? Îți propun un joc de cinci minute bazat pe capacitatea de a avea fantezii.

Vreau să-ți imaginezi un deșert atât de mare pe cât îți poți imagina. În acest deșert există un cub.

Sarcina #1

Prima ta sarcină este să descrii acest cub. Cum arată? Cât de mare este? Din ce este făcut cubul? Unde se află exact? Nu există răspunsuri corecte aici, ci doar propriile tale gânduri. Oprește-te puțin înainte de a continua – detaliile sunt foarte importante.

Sarcina #2

Ești în deșert, vezi cubul și observi că există o scară. A doua sarcină (sunt cinci în total) este de a descrie scara. Din ce este făcută? Ce lungime are? Unde este poziționată în raport cu cubul?

Sarcina #3

Acum imaginează-ți că există un cal în deșert. A treia sarcină: să descrii calul. Cel mai important: cât de departe este calul de tine, ce face? În ce direcție se mișcă? Cum arată?

Sarcina #4

Doar un pic de răbdare și aproape am ajuns. Apoi, imaginează-ți că în deșert, chiar la picioarele tale, vezi multe flori. Penultima ta sarcină: descrie aceste flori.  Câte sunt? Unde cresc? Cum arată acestea? Unde se află acestea, în raport cu calul, cubul, scara și nisipul?

Sarcina #5

Și o ultimă întrebare. În deșertul în care te afli începe o furtună. Poți să o descrii. Ce fel de furtună este mai exact? Este un vânt puternic? Ridică nisip? Este aproape sau departe de tine? În ce direcție față de tine? Furtuna afectează în vreun fel calul, florile, cubul sau scara?

Dacă joci acest joc corect, răspunsurile pe care le vei primi te vor amuza. Nu lua totul prea în serios. Dar trebuie să te avertizez: următoarea parte îți va distruge visele de a mai juca vreodată acest joc.  Dacă nu ești pregătit să afli exact ce ascunde subconștientul tău, îți sugerez să te oprești aici.

Deci, ești gata? Nu există cale de întoarcere.

Să vedem acum ce reprezintă aceste simboluri:

1. Cubul – acesta este ego-ul tău

Dimensiunea acestui cub reprezintă propria persoană: un cub mare înseamnă că ești o persoană destul de încrezătoare, capabilă să îți organizezi afacerea, să fii un bun manager și, dacă trebuie să ții un toast la o petrecere, vei fi fericit să îți arăți abilitățile oratorice.

Dacă cubul tău este mic, este posibil să fii timid și modest. Ești timid și nu-ți place să te faci remarcat la petrecerile zgomotoase, iar dacă ți se cere să ții un toast, vei găsi multe motive să refuzi și să pleci repede. Dar nu ar trebui să îți fie atât de teamă să ții un discurs și să fii văzut la o petrecere în general, pentru că există o șansă foarte mare ca, dacă ești invitat la petrecere, pur și simplu să nu te duci.

Amplasarea cubului în raport cu solul înseamnă cât de serios ești în ceea ce privește viața. Se sprijină pe nisip? Trebuie să fii o persoană foarte realistă și cu picioarele pe pământ. Atârnă pe cer? Probabil că ești un optimist ușor influențabil, care zboară printre nori.

Materialul cubului transmite cât de deschis ești: un cub transparent simbolizează oamenii deschiși și cinstiți, un cub opac – probabil că ascunzi ceva sau nu vrei să fii discutat. Strălucește? Ești o persoană pozitivă și veselă, care încearcă să-i înveselească pe toți cei din jurul său. Din granit? Probabil că încerci să te protejezi împotriva influențelor negative externe și să te întărești în relațiile cu oamenii. Șmecheria constă în faptul că, atunci când ți se cere să descrii un obiect gol, o entitate abstractă – un cub – imaginația ta va avea tendința de a-și proiecta propria identitate în raport cu cubul. Acest exemplu este la fel de vechi ca și viața, dar în acest caz este prezentat din partea cea mai interesantă, care este mai apropiată și mai ușor de înțeles pentru tine.

2. Scara – reprezintă prietenii tăi

Amintește-ți cum este poziționată scara în raport cu cubul. Se sprijină pe el sau nu? Dacă se înclină, știi că prietenii și familia ta se pot baza întotdeauna pe tine și pot conta pe ajutorul tău. Dacă aceasta se înclină, știi că prietenii și familia ta se pot baza întotdeauna pe tine și pot conta pe ajutorul tău. Dacă nu, și se află lângă tine în nisip, înseamnă că rareori ceri ajutor de la persoanele apropiate, deoarece nu ești pregătit să îl oferi tu însuți. Scara este sigură sau veche și stricată? Înaltă sau scundă? Largă sau îngustă? Cunoscând răspunsul la întrebarea ce înseamnă o scară, acum ești în măsură să tragi propriile concluzii în ceea ce te privește pe tine și pe prietenii tăi. Dar nu fi prea serios și nu fi dezamăgit dacă imaginația ta nu-ți pictează imaginile „potrivite”, amintește-ți că totul în acest test este relativ.

3. Calul este partenerul tău

Imaginea calului îți poate spune multe despre ceea ce dorești să vezi la partenerul tău. Unii oameni își închipuie un cal de muncă stabil, de culoare maro, iar alții un Pegasus sau un unicorn frumos și strălucitor. Cum este partenerul tău din punctul tău de vedere al calului?

Calul tău își freacă coama de cub sau vrea să ciupească un colț din el? Tu și persoana pe care o iubești probabil că veți avea o relație caldă și de încredere. Calul este departe de cub sau se îndepărtează mai mult de cub? Probabil că nu ești sigur în privința partenerului tău sau ai impresia că nu este suficient de sincer cu tine.

4. Florile – Aceștia sunt copiii tăi

Numărul de flori înseamnă că îți dorești să ai sau să vezi mulți copii în jurul tău. Unii oameni văd doar o margaretă ofilită; alții văd o grădină strălucitoare, înflorită, care învăluie atât cubul, cât și deșertul de sub el ( asigură-te că copiii nu stau pe gâtul tău).

Culoarea și vitalitatea florilor îți pot spune despre sănătatea și prosperitatea lor. Compoziția culorilor – în special în raport cu cubul – îți poate arăta din exterior o relație destul de interesantă între tine și copiii tăi. Am făcut odată un test pentru o femeie al cărei cal mânca exact aceste flori.

5. Furtuna – acestea sunt temerile tale

Furtuna simbolizează o amenințare și temerile tale legate de tine și de viața ta. Acest lucru se referă la starea actuală a persoanei și la modul în care aceasta percepe posibilitatea unui risc în viața sa. Unii văd o furtună departe, pe linia orizontului, care dispare din vedere. Alții se văd în mijlocul unei apocalipse furtunoase, cu grindină de mărimea unor mingi de tenis căzând atât pe cub cât și pe bietul cal. Probabil că aceste persoane au acumulat nemulțumiri, traume, care le afectează viața.

Abordează ușor acest test și nu uita că este doar un joc. Acest test nu este un studiu psihologic științific serios care ar trebui luat în serios. Cu toate acestea, cred că ai multe de gândit.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.