Vadim Zeland: niciodată să nu îți faci griji cu privire la lipsa sau pierderea banilor! - #dozadesucces

Vadim Zeland: niciodată să nu îți faci griji cu privire la lipsa sau pierderea banilor!

E important să știi!

Este dificil să iubești banii fără dorința de a-i poseda, deci este aproape imposibil să eviți relația de dependență. Poți încerca doar să îi menții la un nivel minim. Bucură-te dacă banii vin la tine. Dar, în nici un caz, nu te îngrijora cu privire la lipsa sau pierderea lor, în caz contrar aceștia vor fi tot mai puțini și mai puțini. Dacă o persoană câștigă puțin, atunci greșeala sa tipică va fi să se plângă despre faptul că nu are întotdeauna suficienți bani. Parametrii unei astfel de radiații corespund liniilor de viață sărace.

Este deosebit de periculos să cedezi fricii că banii devin din ce în ce mai puțini. Frica este emoția cea mai intensă din punct de vedere energetic, prin urmare, dacă te confrunți cu frica de a pierde sau de a nu face bani, te miști în cel mai eficient mod pe o linie, unde există cu adevărat din ce în ce mai puțini bani pentru tine. Dacă vei cădea în această capcană, va fi destul de dificil să ieși din ea, dar e posibil. Pentru a face acest lucru, trebuie să elimini cauza excesului de potențial pe care l-ai creat. Iar motivul este dependența de bani sau dorința prea puternică de a-i avea.

Pentru început, acceptă și mulțumește-te cu ceea ce ai. Amintește-ți că poate fi întotdeauna mai rău. Nu renunța la dorința de a avea bani. Trebuie doar să fii calm cu privire la faptul că încă nu curg spre tine. Ia poziția unui jucător care își dă seama că în orice moment poate fie să se îmbogățească, fie să piardă totul.

Multe pendule folosesc banii ca mijloc universal pentru așezările cu aderenți. Activitatea pendulelor a fost cea care a dus la fetișizarea universală a banilor.  Cu ajutorul banilor, îți poți asigura existența în lumea materială. Aproape totul se cumpără și se vinde. Toate pendulele plătesc cu bani – alege oricare. Aici se află pericolul. Urmărind momeala cu o strălucire falsă, este foarte ușor să te rostogolești pe linia vieții, departe de fericirea ta.

Pendulele, urmărindu-și interesele, au creat mitul că banii sunt necesari pentru a atinge un obiectiv. Astfel, scopul fiecărei persoane este înlocuit de un substitut artificial – banii. Banii pot fi obținuți din diferite pendule, astfel încât o persoană nu se gândește la obiectivul în sine, ci la bani și intră sub influența unui pendul străin. O persoană încetează să înțeleagă ce își dorește de fapt de la viață și se alătură unei curse inutile pentru bani. Pentru pendule, această stare de lucruri este foarte profitabilă, iar o persoană intră în dependență, se rătăcește și se abate de la scopul principal.

Lucrând pentru un pendul străin, o persoană nu poate obține o mulțime de bani, deoarece servește scopului altcuiva. Foarte mulți sunt în această poziție. De aici a venit mitul că bogăția este un privilegiu minoritar. De fapt, orice persoană poate fi bogată dacă merge către scopul său.

Banii nu sunt un scop și nici măcar un mijloc de a-l atinge, ci doar un atribut însoțitor. Scopul este ceea ce o persoană își dorește de la viață.

Iată câteva exemple de obiective. Să trăiești în casa ta și să crești trandafiri. Să călătorești prin lume, să vezi țări îndepărtate. Să pescuiești păstrăvul în Alaska. Să schiezi în Alpi. Să crești cai la ferma ta proprie. Să te bucuri de viața pe insula ta din ocean. Să fii vedeta estradei. Să desenezi picturi.

Este clar că unele obiective pot fi atinse doar dacă ai un sac de bani. Majoritatea oamenilor fac exact asta- încearcă să obțină acest sac. Ei se gândesc la bani, împingând obiectivul în sine. În conformitate cu principiul Transurfing, ei încearcă să se deplaseze la linia de salvare, unde îi așteaptă un sac de bani. Dar, lucrând pentru un pendul străin, este foarte dificil sau chiar imposibil să obții un sac de bani. Deci, se pare că nici banii, nici obiectivul nu a fost atins. Nu poate fi altfel, pentru că în locul unui scop, radiația energiei mentale este reglată pe un substitut artificial.

Dacă ți se pare că scopul tău poate fi realizat numai dacă ești un om bogat, trimite această condiție în iad. Să presupunem că scopul tău este să călătorești în lume. Evident, e nevoie de mulți bani. Pentru a-ți atinge scopul, gândește-te la obiectiv, nu la bogăție. Banii vor veni de la sine, deoarece sunt un atribut însoțitor. Simplu ca buna ziua. Nu-i așa că sună incredibil? Cu toate acestea, acest lucru este adevărat, și în curând vei vedea asta. Pendulele, urmărind beneficiile lor, au răsturnat totul cu susul în jos. Nu obiectivul este atins cu bani, dar banii vin pe drumul spre obiectiv.

Acum știi cât de puternice sunt pendulele. Această influență a dat naștere la multe concepții și mituri greșite. Și acum, citind aceste rânduri, poți argumenta: dar este atât de clar, mai întâi o persoană devine un industriaș major, sau un bancher, sau un star de cinema, și apoi un milionar.  Este adevărat, doar cei care nu s-au gândit la bogăție, ci la obiectivul lor au devenit milionari. Majoritatea oamenilor fac contrariul: fie servesc scopului altcuiva, nu al propriului scop, fie înlocuiesc obiectivul cu un înlocuitor artificial, fie își abandonează complet obiectivul din cauza condiției impracticabile de a fi bogați.

De fapt, nu există limite pentru bogăție. Poți să vrei orice. Dacă e cu adevărat al tău, o să-l primești. Dacă obiectivul îți este impus de pendul, nu vei atinge nimic. Din nou, repet, banii nu sunt altceva decât un atribut însoțitor pe drumul către obiectiv. Nu-ți face griji pentru ei, vor veni ei înșiși la tine. Principalul lucru acum este de a reduce importanța banilor la un nivel minim, astfel încât să nu se creeze un potențial în exces. Nu te gândi la bani – gândește-te doar la ce vrei să obții. 

În același timp, banii trebuie tratați cu atenție și cu grijă. Dacă vezi o mică monedă pe pământ și ești prea leneș să te apleci după ea, atunci nu respecți banii. Este puțin probabil ca pendulul de bani să fie dispus spre tine dacă tratezi banii cu neglijență.

Îți pot recomanda un ritual magic. Când primești sau numeri banii, tratează-i cu grijă, discută cu ei cu voce tare sau în tine însuți. Poți spune ceva de genul, „Vă iubesc, micuții mei. Hârtiile mele crocante, monedele mele răsunătoare. Veniți la mine, vă aștept, vă protejez, îmi pasă de voi „.

Nu râde, iubește-i serios și sincer. Întâlnește-i cu drag și atenție și lasă-i să plece fără remușcări. Această atitudine nu creează potențiale în exces și ajustează parametrii radiațiilor la liniile „banilor”.

Nu trebuie să-ți faci griji atunci când cheltui banii. Astfel, își îndeplinesc misiunea. Dacă ai luat decizia de ai cheltui, nu regreta. Dorința de a economisi bani și de a cheltui cât mai puțin posibil duce la crearea unui potențial puternic. Se acumulează într-un singur loc și nu merge nicăieri. În acest caz, există o mare probabilitate de a pierde totul. Banii trebuie cheltuiți cu înțelepciune pentru ai pune în mișcare. Acolo unde nu există mișcare, apare potențialul. Nu degeaba oamenii bogați fac lucrări de caritate. Astfel, ei reduc potențialul excesiv al bogăției acumulate.

 

Autor – Vadim Zeland

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.