Vei primi tot ce ți se cuvine atunci când va veni momentul potrivit.

La urma urmei, ceea ce cauți este căutarea ta …

Ar putea dura ceva timp. Luni sau chiar ani vor trece, dar ceea ce este destinat pentru tine de soarta va veni cu siguranță în viața ta.

Trebuie să fii foarte răbdător, depășind toate obstacolele întâlnite în drumul tău. Inima va fi ruptă de suferință și lacrimi, dar toate acestea vor ajuta în cele din urmă pentru a obține ceea ce meriți cu adevărat. Toată suferința și inima frântă vor duce la viața pe care ești destinat să o trăiești.

Și trebuie să fii puternic și să nu renunți în perioade dificile, pentru că ceea ce cauți, de asemenea, te caută pe tine. Acest lucru poate părea absurd la început, dar când începi să obții lucruri care sunt destinate pentru tine, aceste cuvinte vor avea sens.

Adevărul este că, cu fiecare crăpătură din inimă, cu fiecare eșec sau test următor, ne apropiem de destinul nostru. Vezi tu, există un motiv pentru orice, indiferent cât de banal ar suna. Și, deși nu înțelegem de ce ni se întâmplă lucruri rele și de ce Dumnezeu ne face să suferim, amintește-ți că El nu trimite niciodată unei persoane durere decât dacă intenționează să trimită o binecuvântare după aceea.

S-ar putea să nu-ți dai seama acum, dar când se va întâmpla, vei înțelege de ce s-a întâmplat așa, nu altfel. Îți dai seama că tot prin ce ai trecut te-a condus invariabil pe calea dorită.

Crede în minunile Domnului. Domnul nu îți trimite lucruri pregătite pentru altcineva. Și chiar dacă crezi că întreaga lume s-a întors împotriva ta, tot ce ți-a fost destinat își va găsi mai devreme sau mai târziu drumul în viața ta. Și va rămâne cu tine pentru totdeauna.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.